Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldonka881

Mój facet coś bierze

Polecane posty

Gość aldonka881

Proszę Was doradźcie co robić:( od niecałego roku co jakiś czas mój facet ma zaczerwienione oczy, trochę niewyraźnie mówi, szybko zasypia i bardzo chce mu się pić. Nie przyznaje sie ze cos bierze a ja wiem ze tak jest tylko nie wiem co to jest. Gdyby palił trawkę to chyba bym czuła od niego czy nie? Nie znam sie na tym. Mówię mu ze albo z tym skonczy albo bedziemy musieli sie rozstac bo zadne inne rozmowy, tlumaczenie ze to zle ze mi to przeszkadza itd nie skutkuja. Wtedy on odpowiada ze z czym ma skonczyc skoro nic nie robi. Kiedys sie przyznal. Teraz mowi ze nic nie bierze. Nie wiem co robić:( doradźcie prosze.

Gość hulllllllllllllla
a jakie dokładnie ma oczy. Czy źrenice są powiększone, czy malutkie..? A nie czujesz przypadkiem na jego ubraniu takiego słodkiego zapachu?

Gość aldonka881
w sumie to różnie raz powiększone raz nie. No wlasnie nie czuje dlatego mnie to zastanawia. Przeczytałam kiedys esemesa jak pisal do kolegi ktory z tego co wiem handluje trawka (a czy czyms jeszcze to nie wiem) zeby naszykował mu raz za dwa i raz za trzy no i nie wiem o co chodziło

Gość aldonka881
właśnie mówił mi nieraz podczas naszych rozmow zebym poszla po test to sie przekonam ze mowi prawde. A czy jest możliwe ze czegos taki test nie wykryje?

Gość aldonka881
a mozliwe zebym nie wyczula nic jesli jara?

Gość aldonka881
Może się nie wysypia?

Gość cvmfr
po zielsku chce się spać

Gość fdghdg
amfetamine wciaga

nie prawda, nie chce się spać, ma sie czerwone oczy, jest się "przywieszonym", chce się pic, chce się jesc, test w aptece wykryje, ale niech nasika na niego przy Tobie !

moze sie czuc czlowiek zmeczony i chciec spac, ale to nie regula nie zawsze sie chce spac, czasami ma się dobry humor i się smieje.

Gość barbara1212
Po trawie chce się spać. A jak chce to niech jara, w niczym mu to nie przeszkadza. Dużo osób jara i to w różnym wieku.

Gość aldonka881
z tego co wiem to po amfetaminie nie chce sie spac wprost przeciwnie, ajemu normalnie powieki opadaja

Gość aldonka881
a jesli zaczal od trawy a skonczy na czyms innym:(

Gość aldonka881
nie no alkohol to napewno bym wyczula

to już zalezy od jego silnej woli, oraz od tego czy przestanie to palic, to straszznie "ryje" umysł

Gość 3.ccc
Ludzie częściej po alko przesiadają się na mocniejsze dragi niż po trawie. Więc bym się raczej nie martwiła

Gość 3.ccc
I nie ryje tylko otwiera umysł. Najczęściej straszą tym ludzie co tego nawet nie prubowali

Gość aldonka881
nie mowie ze gdyby palil trawke to to cos strasznego tylko jestem z nim od prawie 8 lat, wiem ze mial z tym stycznosc wczesniej ale od kiedy jest ze mna a mieszkamy razem juz ponad 4 lata to nigdy tego nie robil. Dla mnie jest to dziwna sytuacja, wkurzam sie kiedy ma po mnie np przyjechac po pracy a poetm musze wydzwaniac do niego po mu sie usnelo:/

albo tacy co przechodzili przez piekło odwyku po tym, lub widzieli skutki dlugiego palenia u innych i probowali im pomagac - pracujac z nimi, także nie bądz taka pewna ,że otwiera umysł.

Gość aldonka881
zastanawiam sie po co zaczal palic skoro tyle czasu tego nie robil i bylo ok

Gość to nie trawa
a gdzie zapach? trawy nie kupuje się 'raz za dwa i raz za trzy'

Gość aldonka881
nickname straszysz mnie:( do niego nie docieraja zadne tlumaczenia, zreszta on nawet nie chce sie przyznac bo wie ze jestem temu przeciwna, bledne kolo

Gość CzarnaMamba212121
idź do apteki po test na narkotyki i niech zrobi

Gość aldonka881
ale po test na jakie narkotyki bo podobno sa rozne

ja nie chce Ciebie straszyc w zadnym wypadku, ale to na prawde prowadzi do zmian w psychice i mózgu człowieka, nie pisze tego zlosliwie.

Gość aldonka881
tylko co ja w takim wypadku mam zrobic jak mu pomoc jak on twierdzi ze nie potrzebuje pomocy