Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldonka881

Mój facet coś bierze

Polecane posty

Gość aldonka881
Dobra lece do apteki Dzieki za rady Pa Pa

Gość aldonka881
o co tu chodzi przeciez ja nie napisalam tego ze lece do apteki??

Gość aldonka881
Ale to jest dobry pomysł

Gość aldonka881
ale dalej nie wiem czy to jest jeden rodzaj testu czy nie

Gość aldonka881
Są różne testy ale po opisie pasuje na trawe będzie musiał nasikać

Gość tylkociasne
daj no mu popalic gibonku hehe

Gość aldonka881
dzięki wielkie za pomoc

Gość aldonka881
Prosze I sorry za podszywy :)

Gość aldonka881
Już zapomniałam;) pierwszy raz pisze na takim forum więc jestem zielona:)

Gość Napewno pali trawę...
...zresztą cokolwiek by to nie było, radzę Tobie (póki to nic poważnego) odejdź od tego czlowieka. Na dłuzszą metę ten związek Cię zniszczy. Piszę to, bo przeszłam gehennę ze swoim partnerem, który był uzależniony ''tylko'' od trawy. Zniszczył mi życie zanim się obejżałam. To jest Twoja decyzja, ale uwierz mi, uzależnienie partnera ma na Ciebie większy wpływ niż Ci się narazie wydaje....

Gość franiaaaa
ja mysle ze przypala sobie co akis czas...:) dlatego usypia sobie bo nie robi tego czesto. porozmawiajcie moze tak szczeze .jestescie razem troche wiec powinniscie razem dbac o to co macie..

Gość aldonka881
tylko to nie jest takie proste. Mieszkamy razem, jestesmy zareczeni, planujemy slub. Jestem z nim juz prawie 8 lat - nie tak latwo wszystko rzucic i isc dalej:( a skoro tyle lat potrafil nie brac to czemu teraz nie przestanie

Gość aldonka881
ale zadne rozmowy nic nie daja, ja swoje on swoje. J mowie ze pali on ze nic nie robi, tlumacze ze nie zaakceptuje tego po co mu to a on co jak nic nie robi. Mam ochote go wtedy udusic

Gość franiaaaa
postrasz ze odejdziesz!!! zmyja sie na pare dni idz do rodzicow..zobaczysz co wart jest .

Pierwszym objawem, że ktos bierze narkotyki sa tzw. źrenice szpilkowe, czyli bardzo wąskie, wrecz takie czarne kropeczki, jak głowka od szpilki (stąd nazwa)...

Ale widziałaś, Że cos bierze?? Nakryłaś go kiedys na tym?? Może to zwykła odżywka na porost mięśni :P

Gość niachniach
waskie ?? szpilki??

Gość niachniach
pierdolisz glupoty

Tak, dokładnie tak, na 100%. Ale to chyba po dłuzszym braniu...

Gość Napewno pali trawę...
Jedyne, co Ci mogę doradzić to, żebys nie bagatelizowala problemu. narkotyki bardzo zmieniają człowieka, a t trawa jest bardzo podstępnym narkotykiem, bo stwarza pozory nieszkodliwej, jednak z doświadczenia wiem ,że niszczy psychikę i całkowicie zmienia sposób postrzegania rzeczywistości. I niech mi nikt nie mówi ,że nie uzależnia, bo to totalna bzdura. Myslę, że powinnas działać ostro, ja żałuje, że wcześniej nie postawiłam sprawy jasno. Oszczędziłoby mi to wielu nerwów i cierpien...

Gość aldonka881
nie nakryłam go ale byla taka sytuacja np niedawno ze jechalismy do mojej babci bo jechal ciac tam drzewo, on wyszedl wczesniej z kolega bo jechal do swojej mamy po pile. Mielismy sie spotkac u babci. Wychodzil z domu normalny wszystko ladnie pieknie. Ale jak juz przyjechal do bbci to oczy czerwone, dziwnie gadal a z 2 godziny wczesniej bylo wszystko ok

Gość franiaaaa
edycia czy jak ci tam..przeczytaj jeszcze raz dookladniej.opis zrenic szpilkowych to ZATRUCIE NARKOTYKAMI inaczej to sie nazywa przedawkowanie. myasle ze facetowi aldony daleko do przedawkoawania jakiego kolwiek z narkotykow!!!!!!!!!!!!!! nie strasz kobiety!!!

Gość franiaaaa
ludzie na trawie lubie sobie rozmawiac, wiesz maja bujna wyobraznie, mozesz go sprawdzic w atki sposob. jesli na codzien np. nie zaglebia sie w pewne tematy to moze twdy kiedy myslisz ze cos wziol zacznij go ciagnac za jezyk..ale wszystko z umiarek i na wesolo.. zobacz dokladniej z kim sie zadaje..moze to cos ci powie.

Gość aldonka881
morał z tego taki ze najprawdopodobniej pali trawke, ma pewne podejrzenia co do tego ze troche winy w tym jest jego dawnego kolegi, bo ponad rok temu przeprowadzilismy sie niedaleko niego. Ale to tez nie jest wytlumaczenie tak? Jak ktos nie chce to nie wezmie - przynajmniej tak mysle. A te podejrzenia to stad ze kiedys przeczytalam esemesa ktorego wyslal do niego po tym jak wyszlam na autobus do pracy napisał: wbijaj poszła juz do pracy. A potem ten esemes o którym pisalam wczesniej naszykuj mi raz za dwa i raz za trzy. Tylko co dalej??

Gość franiaaaa
bedzie sie bronil napewno rekami i nogami do tego zrobi z ciebie jaks idiotke co sobie wymysla hahaha. oj ciezko ci bedzie to wyplewic z niego..bo jesli on sam nie postanowi przestac palic to ty niestety nie zrobisz nic. to sa uroki dragow.