Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko nie to

Czy to może być bulimia?

Polecane posty

Gość tylko nie to

Ostatnio kolezanka powiedziala mi,że przytylam więc postanowilam się odchudzać . Wczesniej jadlam duzo, bardzo duzo. co chwile bylam glodna. w nocy , gdy sie budzilam potrafilam zjesc 3 batony a pozniej mialam wyrzuty,że zjadlam to i będe gruba. teraz gdy jestem na diecie , potrafie sie ograniczyc. jem sniadanie, obiad i kolacje a gdy jestem glodna biorę jablko, czy jakies warzywo. nigdy jeszcze nie wmiotowalam na sile po jedzeniu. jednak mimo wszystko boje sie ze to moze byc bulimia. a wy co o tym myslicie?

Gość tylko nie to
takie podszywanie sie jest zalosne..

Gość jdjdjdn
Nie, to nie jest bulimia. Łatwo się w nią może jednak przerodzić..lub w anoreksje. Jak na razie masz chyba problemy z zaakceptowaniem się, spróbuj patrzeć na siebie bardziej obiektywnie i nie bierz wszystkiego co Ci powiedza inni tak do siebie. Każdemu sie moze zdarzyc przytyc..wez pod uwage ze byla zima i pewnie sie malo ruszalas...to ma wplyw na nasz wyglad

Gość jesuuuu
to nie je bulimia to je plastelina

Gość tylko nie to
anoreksja? nie robie sobie zadnych glodowek, jem normalnie trzy posilki tylko unikam slodyczy i pije tylko wodę mineralna niegazowana no i cwicze, mam zamiar zaczac biegac i jezdzic na rowerze

Gość tylko nie to
?