Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _dwudziestolatka

pierwszy raz...

Polecane posty

Gość _dwudziestolatka

prosze o porade. mam przed soba swoj pierwszy raz. poniewaz jestem po zabiegu naciecia blony dziewiczej - nie obawiam sie bolu zwiazanego z jej przerwaniem, a jedynie bolu zwiazanego z samym wejsciem penisa do pochwy. chcialabym, zebyscie poradzili mi, jak "usprawnic" i umozliwic jak najdelikatniejsze, najlagodniejsze - jak zwał, tak zwał - wejscie penisa do pochwy. pieszczoty bardzo mnie rozluzniaja (a juz tym bardziej jak jestem po alko... i mam megaochote sie kochac!), ale niestety za chwile pojawia sie straszna "spinka" i ostatnio nawet odepchnelam swojego faceta, bo, najzwyczajniej w swiecie, balam sie... jak sobie z tym poradzic?

Gość anna1212211
wsmaruj w cipkę trochę lubrykantu. wzmaga podniecenie, a penis łatwiej się wśliźnie. możesz też włożyć poduszkę pod tyłek, będzie Wam obojgu wygodniej i nie będzie ucisku.

Gość Wujo Ujo
Spróbuj browca + skręta. Jak i to nie pomoże to Persen forte. Rozepnij się (całkiem dosłownie)i zrób mały pokaz taniec ze strip-teasem. Może rzuci się ma ciebie i spenetruje zanim zię znowu "zepniesz?"

Gość Mroq
Odpuść sobie, po co chłopaka stresować.

Gość Co wtedy
Zrób pierwszy raz z jakimś suplementem (ogórek, marchewka, wibrator) a gdy będzie udany wtedy z ukochanym

Gość Przemas
Część czego byś nie zrobiła nie tylko ty musisz się starać by nie bolało musisz uprzedzić swojego faceta że to twój pierwszy raz i to on musi być bardziej delikatny i zrobić to tak by było dobrze również tobie pozdro

Gość dwudziestolatka_
Przemas - facet wszystko wie... jest ode mnie 10 lat starszy, jest doswiadczony, juz nie raz "rozdziewiczal", wiec mozna powiedziec, ze sie na tym zna... to we mnie jest problem.

Gość A nie warto zaczekać na
jakiegoś porządnego... Co ci po seksie z takim, który miał już nie jedną. Źle to wróży związkowi jak facet skacze z kwiatka na kwiatek...

Gość to zależyyy
Nie zawsze wprowadzenie penisa do pochwy boli. Najważniejsze, abyś była podniecona= mokra i pójdzie gładko. :) Ja np. mimo, że byłam bardzo wąska nie odczułam bólu w ogóle (a strasznie się bałam). Podejrzewam, że miałam, że tak brzydko nazwę- mocno podziurawioną błonę, bo krwawienia również brak. :) Wszyscy mówią, że najwygodniejsza jest pozycja misjonarska, a u mnie najdogodniejsza okazała się pozycja na łyżeczki. Leżycie na boku, on za Tobą i wtedy wchodzi. Pamiętaj- strach ma wielkie oczy! :)

Gość _dwudziestolatka
a nie warto zaczekac na... to jest porzadny facet. nie moge miec mu za zle przeszlosci. ja przed zwiazkiem z nim tez mialam wielu facetow i jakos on mi tego nie wypomina :> jestesmy ze soba szczesliwi i to sie liczy, a nie to, ze kiedys on mial wiele kobiet w doslownym tego slowa znaczeniu albo ze ja spotykalam sie z peczkiem facetow. kochamy sie i mamy zamiar sie pobrac. zupelnie nie wiem, co ma do rzeczy to, ze on spal z wieloma laskami? jaki to ma zwiazek z moimi obawami przed wspolzyciem czy tam wczesniej wspomniana "spinka" przy probach wspolzycia :D?