Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miśka900

ZDRADZIŁAM...

Polecane posty

Gość Miśka900

Kurcze... Ja i mój narzeczony mieliśmy rozpocząć nowe życie, wyjechaliśmy do UK... Długo nie umielismy znaleźć żadnej pracy, aż nagle, niespodziewanie ja dostałam pracę. Niestety daleko od mojego miejsca zamieszkania. Zabieram się tam z Polakami, którzy też tam pracują. no i kierowcą jest Maciek. Pracuję w tej fabryce od ponad tygodnia, codziennie z nimi jeżdżę, a dziś tak się zdarzyło, że wracałam z Nim sama. Zaczęliśmy rozmawiać całkiem swobodnie. On ma dziewczyne, ja narzeczonego, a mimo to zaproponował spacer po plaży, bo dziś była naprawdę sliczna pogoda. Zgodziłam się, napisałam jeszcze do narzeczonego, że będę w domu później i tak dalej. Spacerowaliśmy sobie brzegiem morza, rozmawialiśmy,śmialiśmy się... Poczułam się, jakbym spędzała czas z dobrym kumplem, mieliśmy głupie żarty i nikt z nas nie poczuł, że znamy się dopiero tydzień! Zaczęliśmy się ganiać po plaży, aż w końcu On mnie dogonił, rzucił na piasek i cała sytuacja nagle się zmieniła. Serce waliło jak oszalałe, aż doszło do pocałunków i szalonego seksu na plaży, na zimnym piasku i blisko ludzi! Nic sie nie liczyło, nic nam nie przeszkadzało! BOŻE! Ja nie wiem jak to się mogło stać... Teraz siedzę sobie na kompie, mój narzeczony gra i wszystko jest jakby nigdy nic. Nie wiem jak się zachować. Bardzo Go Kocham, ale dzisiejsza sytuacja pokazała, że chyba coś jest nie tak...

Gość Bronek na WIXIE
to spierdalaj 🖐️

Gość papuga araaaaaaa
zachowalas sie jak dziewka katarzyna co ja parobcy w karczmie oblapiali,a ona sie tylko smiala

Gość Eme.
To posiedź jeszcze chwile na kompie i wymyśl lepszą historię gówniaro

Gość Widget
Powinnaś mu teraz o tym powiedzieć..Uwierz mi to będzie cię gryzło do końca,wiem coś o tym,moja dziewczyna też mi coś takiego zrobiła..Dusiła to w sobie pół roku aż dowiedziałem się przez przypadek...

Gość I*ll Save you all my kisses!!!
Jest coś nie tak - z Tobą,działałaś pod wpływem chwili,dziwię się,ze nie masz żadnych wyrzutów,dla mnie jestes zwykłą szmatą. Powiedz mu to i niech Cie rzuci w cholere bo szkoda mi Go.

Gość autorko czy ty masz 21 lat
i jesteś bezrobotna? :D ciągle wymyślasz durne prowokacje:P

Gość trendsetterkaNY
zdzira

Gość Alfred Emalienko ZWEI
I bardzo dobrze zrobiłaś, że dałaś d00py!