Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie wiem:(

dziewczyny wejdzie prosze

Polecane posty

okres mi sie spoznia 2 miesiace,,,zrobiłam 2 testy ,jeden wczoraj negatywny i jeden pzed chwilką z moczu porannego tez negatywny,,,czy moge być pewna ze na 100% nie jestem w ciazy pogadajcie prosze

Nie mozesz być pewna na 100% .Zrób test z krwi.No i wybierz się do lekarza.

czy któras była w podobnej sytuacji,,była u lekarza przepisał cos... i dostała okres

Gość Co za pytanie...........
Oczywiście musisz pójść do lekarza, najprawdopodobniej przepisze ci Luteinę na wywołanie miesiączki. No i sprawdzi oczywiście, jaki jest powód braku okresu.

Gość Maltaespana
Ty nas nie pytaj, tylko lekarza, skąd my niby mamy wiedzieć.

dzieki za zainteresowani tematem...nie na reke mi teraz ciąża,,,kurcze 2 negatywne moge im uwierzyć na 100%,,mysle ze jakbym była w ciaży to ten poranny mocz by to wykazał wkoncu okresu brak 2 miechy

do lekarza pojde , nie miałam wczesniej czasu, umowiłam sie ale dopiero na przyszły piątek

nikt nie był w takiej sytuacji 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

ja byłam i po badaniach wykryto u mnie zaburzenia hormonalne, a ściślej związane z tym PCO, teraz zażywam leki.

🌻🌻🌻 🌻🌻🌻 😘😘😘😘 😘😘😘😘

ale w ciazy nie byłaś nie

no ostatnio rzeczywiscie chciałam schudnać ,ale nie odchudzałam sie drastycznie no ale ubyło mi 2 kilo

dzisiaj myslalam ze sie wszystko wyjasni wieczorem jak pojde do swojego gina,,ale niestety dzis nie przyjmuje...kurcze czy na moim miejscu uwierzylybyscie testom

ja też robilam test za testem bo myślałam jak Ty, a tu d....pa okazalo się co innego, proponuję jak najszybciej do gin i poprosic o skierowanie do endokrynologa - ginekologa na badania hormonalne, mialas tak juz wczesniej z tym okresem? Czy to pierwszy raz?

No ja kiedys byłam. Poprostu przestałam miesięczkować... Przez stres chyba wtedy. Dostałam jakies tabletki na wywolanie miesiączki - 6 tygodni mi sie spoznial. Testy ciazowe negatywne, lekarz tez ciazy nie stwierdzil. Takze tak czy siak przejdz sie do lekarza bo moze ci cos dolegac...

no własnie pierwszy raz,,zawsze cykle 34 /36 no raz sie zdarzyło 32 ,w sunie nigdy ni sie nie zatrzymał okres-byłam pewna ze jestem w ciazy ...kurcze nie ukrywam ze mi ulżyło jak zobaczyłam wynik negatywny,tak bardzo chciałabym aby te testy wskazały prawidłowo

no nie wiem - pewnosci miec nie mozesz. Mogla ci sie owulacja zaczac pozniej i moze byc za wczesnie na test. Traktuj sie jakbys byla w ciazy - i sio do lekarza. Jak masz mozliwosc to idz na bete.

ale wspołżyłam raz 28 stycznia to był mój 23 dzień cyklu...pozniej już nie wspołzyłam..gdybym była w ciaży myśle ze by to teraz pokazało..nie wiem albo ja żle mysle

Gość awent....
czemu do lekarza nie idziesz?????????????? przeciez my nie siedzimy w tobie i niewiemy co ci jest...... poprostu lekarz ci pomoze i kropka

przeciez pisze ze miałam isc dzisiaj tylko niestety lekarz odwołał wizyty....tak pisze by sie poradzić..chodzi mi tylko o wyniki testu czy możliwe aby 2 sie myliły skoro ostatni okres miałam 4 stycznia,a cykle 34 dniowe

Gość sandrusia 23
to po jaka cholere te testy sie kupuje,,,jak mogą być nie pewne...kurcze pisze ze każdy test daje 99.8 % pewnosci