Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oblubienica

1%

Polecane posty

Gość jeszcze myślę
Ale pewnie na zwierzęta.

Ten TOZ to myślisz dobry pomysł ? Wystarczająco już się pasą na wszelkiego rodzaju akcjach. Mi się ta organizacja bardzo nie podoba. Dla nich to czysty biznes a nie miłość do zwierząt. Nigdy bym im grosza nie dała.

Ja leczę koty w razie czego u nich. Nie biorą kasy za przyjęcie, tylko za leki. Biednie u nich:(

Gość lepsza gruba dupa i uśmiech
w tym roku na fundację żdązyć z Pomocą , dopisuje się nazwisko konkretnej osoby, której się pomaga ps. PIT złożylam przez internet. Polecam, jesli macie zwrot podatku, bo ja np dostałm 3 dnia na konto

Gość dziewczyna pikniusia
Szkoła Podstawowa nr 1 w przeworsku W tym roku na drukach PIT wystarczy wpisać tylko numer KRS Stowarzyszenia: 0000262848 W roku 2010 Stowarzyszenie „Jedynka działające przy naszej szkole pozyskało z 1% podatku 3851,60zł. z góry dziękujemy i zapraszamy na naszą stronę! http://www.sp1przeworsk.republika.pl/index.htm

Jak juz na innych tego typu watkach pisalam, ja oddam na Fundacje Spelnionych Marzen. Sama sie zastanawialam na co.kogo oddac. I poczytalam w necie kto co poleca i wlasnie oddam na te fundacje ale jeszcze nei wiem czy na prywatna osobe czy po prostu na fundacje.

Ja też oddawałam kiedyś na tę fundacje:) A zawsze oddaje na sprawdzone rzeczy. Tylko, ze staram sie oddawac zawsze na cos innego:) roznie bywa

tak jak już gdzieś pisałam, mam okazję przez swoją pracę obserwować, co robi Fundacja Spełnionych Marzeń, na oddziale onkologicznym, na którym pracuję jako pielegniarka, więc jeśli ktoś zdecyduje się oddać 1% na tę fundacje, może być pewny, że pieniążki trafią we właściwe ręce i zostaną wykorzystane na szczytny cel;) pozdrawiam

A może na moje dziecko ktoś chce wpłacic? Też zbieram...Link drugi w stopce...

kurde szkoda, że nie da się pomóc wszystkim, wlasnie wynikają takie sytuacje, niestety trzeba zdecydowac się na jedną opcję

Tak, masz racje. Pozostaje jeszcze do tego pytanie czy oddamy na fundacje czy tez na osobe prywatna.

ja oddawałam na Fundację, opinie są podzielone, kazdy ma tam jakieś swoje racje.Aczkolwiek ja się ie zawiodłam Na Fundacji Spełnionych Marzeń, a wręcz przeciwnie i słyszę o nich wiele pochlebnych opinii, co jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu, ze 1% "spożytkowałam" dobrze:) pozdrawiam:)

Dziewczyny, jestem tu nowa, czy rzeczywiscie ta FSM jest taka dobra? Wszedzie o niej pelno, a o innych cisza.

Marion_Silver, masz racje, nie warto chyba wdawać się w większe dyskusje:)

Wiesz jak ktoś się pyta czy coś jest dobre, a wiem, ze jest dobre, to to po prostu mówię, bo jestem tego pewna. Ja oddawałam FSM i się nie zawiodłam, nie wiem jak inni, jesli chcesz to masz link do ich strony, poczytaj sobie i sama oceń http://www.spelnionemarzenia.waw.pl/