Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgwsgwsf

jaka karta graficzna?

Polecane posty

Gość rgwsgwsf

kupiłam telewizor32 cale o rozdzielczości 1920x1080 z możliwością używania go jako monitora. Problem w tym że kiedy go podłączyłam są jakieś dziwne kolory (za bardzo nasycone czerwonym i niebieskim np zamiast zielonego jest czerwony) kiedy oglądam tv jest normalnie, może mam za starą karte graficzną w komputerze?

Gość rgwsgwsf
to jest darmowe forum?

Gość rgwsgwsf
może zadam głupie pytanie ale nie mogę się odnaleźć jak dodac tu własny temat

Gość rgwsgwsf
tv jest dobrze ustawiony bo jak oglądam telewizje jest ok a jak kożystam z niego jako z monitora to nie, komputer jak podłącze pod 17calowy monitor jest ok jak pod32 już nie

Gość rgwsgwsf
a jak podłączyłam do telewizora komórkę to obraz był negatywowy i odwrucony do góry nogami :(

sprawdź kabel i ustawiania bo telewizory wyświetlają inaczej niż komp grafikę.

Gość Adam Kulka
Bardzo prawdopodobne ze wina leży po stronie karty graficznej, może czas na zmiany. Ostatnio znalazłem ciekawą recenzję karty graficznej AMD Radeona https://www.morele.net/wiadomosc/amd-radeon-vega-specyfikacja-data-premiery-nowy-lider-na-rynku/4018/ Obsługuje wszystkie rodzaje telewizorów, a obraz jest bajka, mój znajomy ostatnio coś takiego sobie kupił do kompa i zachwycony jest z wyboru.

Gość Nkekieie92
Ja polecam kupić sobie dobrą koparkę kryptowalut przy okazji będzie dobry sprzęt do grania. A tak serio to najlepiej gtx 1060 4gb https://coinminer.com.pl/