Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

mam prawie 17lat mój chlopak 28lat...jest alkoholikiem powiedzial ze gdy bedziemy miec dziecko nie bedzie pił....ja pragne dziecka...

żartujesz prawda? :O wiesz jaką straszną chorobą jest alkoholizm? wierzysz, że nagle przestanie pić, bo dziecko się pojawi? niech teraz przestanie pić, pójdzie na terapię i udowodni Ci, że potrafi nie pić

Gość Doti:)
Ale nie wiesz co to znaczy zyc z alkoholikiem juz cale zycie...jestes jeszcze mloda..chcesz z kims takim budowac szczescie ktorego i tak nigdy nie bedzie?

Gość xnjdhfkjlg v
w wieku 17 lat ty o dziecku myslisz?sama jestes jeszcze nie dojrzała tym bardziej chccac miec dziecko z alkoholikiem!nie wierz ze przestanie pic jak urodzisz, nie badz naiwna...

chce byc szczesliwa...kocham go ...on przez wódke mnie wyzywa uderzyl mnie juz:(nawet:(

Gość Doti:)
to jest prowokacja jak nic...uderzyl cie a ty chcesz z nim dziecko

Gość zna 100% prowo
i to baaardzo marne!

chcesz mieć z nim dziecko a on chce? jak chce to niech idzie na pół roku na zamkniętą terapię a potem jeszcze z rok wytrzyma i dopiero o dziecku myślcie :/ kurde nie dość że alkoholik to jeszcze 11 lat starszy kobieto a właściwie dziewczynko opamiętaj się on ci tylko zniszczy życie

Gość Mama parki
Zgadzam się z wszystkimi odpowiedziami. Alkoholik to alkoholik obiecuje ale nie dotrzyma. Za bardzo mu smakuje. Mój mąż na szczęście nim nie jest choć abstynentem też nie. Wypije ale w miarę z umiarem chodź przed ślubem jak byłam w ciąży to obiecywał że jak się małe urodza to ani kropli już. Tratatata. Ja nie bardzo w to wierzyłam i miałam rację. Nigdy mnie jednak nie uderzył ani przedtem ani teraz. Dziewczyno ty jak najszybciej zakończ ten związek a nie pakuj się jeszcze w dziecko chyba nie chcesz po nocy do rodziców uciekać. Jesteś za młoda na takie decyzję życia jeszcze na tyle nie znasz. A na pewno stać cię na kogoś lepszego niż alkoholik