Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 010203040506

Czy moge być w ciąży ?

Polecane posty

Gość 010203040506

Hej. Otoz mam pytanie. Bylam u ginekologa 2 tyg. temu. Żeby potwierdzil ciaze lub ja wykluczyl. Miałam objawy takie jak spozniajaca sie miesiaczka, bolesnosc i wrazliwosc piersi itd.(Jeden test pozytywny drugi negatywny) Po badaniu ginekolog powiedzial ze nic nie widzi byc moze dlatego ze jest to wczesna ciaza (ponizej 10 dnia) i moze narazie nie wykazac powiedzial tez ze jezeli miesiaczka nie pojawi sie 8 dni po terminie spodziewanej mam przyjsc znowu na badanie. Cos sie pojawilo 3 dni po wizycie lecz nie byla to zywa krew raczej zmieszana z czyms brazowym trwala 5 dni z jednym dniem przerwy(ze nie bylo nic). Teraz mam klucie jajnikow(na zmiane prawy lewy) i bole podbrzusza. Na piersiach mam widoczne zylki. Wizyte mam dopiero na srode. I nie wiem czy mi się tylko zdaje czy faktycznie cos jest na rzeczy. Prosze o odpowiedz osoby ktore mialy podobnie badz cos na ten temat wiedza. Z góry dziekuje i pozdrawiam :)

proponuję zrobić jeszcze jeden test, teraz powinien być wiarygodny, możesz zrobić o dowolnej porze; takie plamienia w ciąży się zdarzają, u niektórych kobiet nawet całkiem intensywne.

Gość Dkoijuhytr
polecam beta HCG- to rozwieje Twoje watpliwosci. A plamienie moglo byc implantacyjne

Gość Dkoijuhytr
chodzi mi o badanie krwi

Gość karolka8512
potwierdzam to co mówi moja przedmówczyni najlepiej zrób test z bety w laboratorium zapłacisz kilka złoty więcej niż zwykły test płytkowy z tym że beta pokaże w 100% czy jesteż w ciązy czy nie? powodzenia

Gość 010203040506
Tak wlasnie slyszalam o Beta HCG i chyba zrobie. Dzieki