Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paklydele

wysoka prolaktyna....;/

Polecane posty

Gość Paklydele

hej dziewczyny:) postanowilam opisac moja sytuacje poltora roku staralismy sie z mężem o dziecko, po czym postanowilam zrobic badania bo zaczelam sie wk**wiac ze ciagle nic.okazalo sie ze mam prolaktyne 844.1 (reszta badan wyszla mi ok) i lekarka zapisala mi bromergon przyjmuje jedna tabletke na noc juz 2 tyg i czuje sie ok nie mam zadnych negatywnych reakcji na lek. gdy czytalam na roznych forach ze dziewczyny staraja sie o dziecko 5 ,6,7 lat a nawet czasem i dluzej bo maja wysoka prolaktyne to troche mnie to przeraza ,ale czytalam rowniez ze po 2 ,3 miesiacach od zaczecia stosowania bromka zachodza w ciaze. boje sie ze mi sie nie uda ....;/

Gość ja30@@@@
ja mialam tez wysoką ale nie pamieta ile tez dostalam bromergon oprcz tego luteine na drugi miesiac zazywania zaszłam w ciąże

Paklydele ja miałam mega wysoką prolaktynę bo dopuszczalna norma to była do 500 a ja miałam 6700 i wykryty gruczolak p[rzysadki,po 2 miesiącach od zazycia Bromergonu prolaktyna spadła do normalnej wartości,po 4 miesiącach prób w 5 miesiącu zaszłam w ciąże,także wiesz róznie piszą i nie zawsze to jest prawda niestety. Powodzenia w staraniach:):):)

Gość dhnvfshfvbi
ja tez mialam podwyzszona prolaktyne. Przez 2 miesiace bralam Bromergon i wszystko wrocilo do normy... Teraz czekam i caly czas sie staram, ale boje sie ze sie nie uda :(

Witajcie kobitki,ja też mam podwyższoną prolaktynę a raczej miałam bo teraz mam 0,14 czyli za niską i nie wiadomo dlaczego tak się stało bo nie brałam żadnych leków na obniżenie,a o dzidzię staram się od ponad roku i nic:( masakra