Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluuum

jak sie zdrowo odzywiacie ?

Polecane posty

Gość pluuum

co jecie a czego nie ? :]

Gość zdrowe odzywianie
zamienilam mleko i smietane na jogurty, odrzucilam wszelkie fastoody i slodycze ,jem wiele warzyw i owoców , mieso zadko smazone czesciej robione w piekarniku lub na parze najczesciej drob i ryby. Chleb ciemny zamiast zwyklego przennego, duzo wody, zielonej cherbaty. Nie pije kawy ,alkohol okazjonalne ewentualnie na wieczor kieliszek wina lub jedno piwko ale to zadkosc:) co jeszcze? duzo produktow zbozowych, otreby, platki owsiane, blonnik. Jak chce mi sie cos slodkiego to kupuje lizaka :) Nie jem wlasciwie nic co tluste , czasem usmaze fileta z kurczaka ale to tylko na oliwie z oliwek :) chyba to na tyle

Gość zdrowe odzywianie
pszennego mialo byc;;]

Pije sporo zielonej herbaty i wody niegazowanej, nie jem pieczywa, ziemniaków, słodyczy, od dawna nie słodze. Nie piję alkoholu:P Przydałoby się jeszcze fajki rzucić:P

Gość makatka03
i HERBATA oraz RZADKOŚĆ ;-)

Gość pluuum
i zauważyłyscie jakies zmiany jesli chodzi o zdrowie samopoczucie i urode ? :)

5-6 malych posilkow w ciagu dnia, ryby, drob, duzo wrzyw i owocow, bardzo malo pieczywa, jezeli juz to pelnoziarniste, weglowodany w rozsadnych ilosciach, tluszcze proste i duzo bialka. Ok. 2L wody dziennie, nie jem slodyczy i nie pije slodkich napojow. Czuje sie bardzo dobrze 🖐️

Gość zdrowe odzywianie
hah :D no dobra mialam zawsze problem z ortografią ,muszę zajrzec do slownika :D wazne ze zostalam zrozumiana ;p tak zauwazylam zmiany, schudłam ,czuje się lzejsza, nie jestem juz taka ospała ,mam energie na caly dzien , moje samopoczucie sie polepszyło ogolnie wszystko na plus :) ale pale fajki i moja skora jest szara niestety moze gdybym nie palila to polepszyla by sie jej kondycja ;)

Gość jak udało wam się
zrezygnować ze słodyczy?