Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mampytanko

depilacja laserowa - wwa !

Polecane posty

Gość mampytanko

Hej dziewczyny chciałam zrobić depilacje laserową ale nie znam się na tym całkiem, czytam w necie o tych różnych laserach i nie wiem co jest najlepsze . Interesuje mnie Warszawa jak coś. Tzn głównie chodzi mi o to jakim laserem polecacie to zrobić, jakbyście mogły tez polecic konkretne miejsce to byłabym wdzięczna.

Gość caryca64446678
tez sie planuje wybrac juz mam dosc, wydatek spory ale spokoj jest raz na zawsze praktycznie. tylko jeszcze sie nie rozgladalam za tym wiec ci nie poradze niestety ale z checia przeczytam co kto ma do powiedzienai

Gość co za długo to nie zdrowo
pełno informacji w sieci, zależy co chcecie zrobić, jaką macie skórę, ja robiłam depilację całych nóg, bikini i innych części w salonie http://www.studiolaser.com.pl/ na każdą część ciała trzeba minimum 3 zabiegi (miałam spore owłosienie), mija 3 rok, włosy nie odrastają, w salonie czułam się komfortowo, miła atmosfera, kasy trzeba sporo wydać ale to była moja zmora a teraz mam spokój

Gość ruda_102
Na pewno LightSheer jest najlepszy.. LS piszą w skrócie dziewczyny, może Cie to zmylić. Są też te IPL i inne ale one są słabsze, więcej zabiegów trzeba a i tak nie usuwają trwale. Co do miejsca to wiem że w spa do którego chodze, CeCe na Świętokrzyskiej pod koniec marca będzie można robić właśnie depilacje tym laserem LS. Jakby nie to że chcę teraz odłożyć troche pieniędzy to sama bym się zastanawiała bo to dobry salon.

Gość co za długo to nie zdrowo
jeszcze jedno, powstają teraz jak grzyby po deszczu salony np. SilkySkin, które oferują znacznie tańsze zabiegi depilacji ale to nie laser tylko światło IPL, jest słabsze i nie dla każdego, więc uważajcie bo wydacie na większą liczbę zabiegów a efektu może nie być