Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaania20

proszę o pomoc bardzo potrzebujemy

Polecane posty

Gość mamaania20

witam pisze tutaj poraz kolejny ale sama sobie nie poradze a wy mamy moze macie cos zbendnego po swoich maluszkach jestem mamą dwoch chlopców trzeci dzidzius w drodze 5 mies temu odeszłam od swojego konkubenta nawet nie wiedziałam ze jestem w ciązy utrzymuje narazie sie tylko z alimentów to jest kwota400zł plus rodzinne na miesiac mamy 500zł mieszkam u swojej mamy która tez nie moze mi pomóc finansowo ale dała nam dach nad głową dla mnie to bardzo duzo bo tak nie miał bym gdzie pojsc równiez przydały by nam sie ubranka dla synkow od rozn\miaru 86 do 110 i buciki 22 i 25 bardzo prosze o pomoc przyda nam sie pościel reczniki zywnosc 500zł miesiecznie nie wystarcza nam na utrzymanie

Gość mamaania20
anka16765@wp.pl o kontakt prosze na ten e-mail anka16765@wp.pl

Gość sandrusia 23
a neta za co płacisz?

Zamiesc swojego posta na ciazy i macierzynstwie. tam mamt z malymi dziecmi moze ci pomoga z ubrankami. Ja mam 2 dziewczynki, wiec niestety...

Gość wetert
tak na kolejnego dzidzia cię stac, zób se więcej - jak umiesz liczyc to licz na siebie

Gość JA POMOGE
A SKĄD JESTEŚ

Gość nie przesadzajcie z tym
pytaniem typu "a neta za co płacisz/". Bo ja płace 0zł.00gr i jeszcze siedzę na nie swoim kompie.

Gość mamaania20
no niestety spuścił się i nie wyszedł w porę bo było tak przyjemnie ale nie żałuję

Gość JA POMOGE
PEWNIE I TAK ALE NIE MOŻNA WRZUCAĆ WSZYSTKICH DO JEDNEGO WORKA

Gość mamaania20
pomóżcie mi i przyślijcie co macie bo mi trza do handlu na allegro bo zbieram na nowy dom

Gość mamaania20
zgłaszac mi się z kasą kurwy jebane i to już !

Gość mamaania20
DOLARY TEŻ MOGĄ BYC , ZŁOTO TEŻ MI SUKI KAFETERYJNE MOŻECIE PRZYSŁAC

Gość mamaania20
ktoś ma muj nick i dodaje te odpowiedzi nie licze na zadne pieniadze

Gość mamaania20
MÓJ SIĘ PISZE PRZEZ o A NIE U - POŚLĘ CI SŁOWNIK ORTOGR

Gość sipsi
zaczernij sobie nicka to nikt nie bedzie sie podszywał

Gość mamaania20
jestem y woj war+mazurskiego i naprawde potrzebuje pomocy ale niektozi ludzie to tylko mysla ze jestem oszustka a tak nie jest kolezanka mi pomaga znalazla te forum i kazaa umiescic mi te ogloszenie

Gość euda
po 1 może założyłabyś na czarno nicka po 2 może byś napisała na forum Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci tam jest masa mam które chętnie oddałyby potrzebującej małe ubranka ! po 3 więcej kultury po co pisać ile razy sie bzykałaś co chciałaś czego nie skoro nikogo to nie obchodzi po 4 lepiej jakbyś skoromnie napisała że masz ciężką sytuacje finansową i potrzebuje ubranek dla dzieci ... po 5 czy gumki są aż takie drogie ? w biedronce 3 zł paczka ! ;)

Gość sipsi
a ty to nie jesteś MarysiaMaria z innego posta co to potzrebuje pomocy bo jest w ciąży a mąż szuka pracy w glasgow?

Gość tak jak wyżej
Napisz na forum gdzie są mamy na pewno chętnie ci pomogą:) Nie przejmuj się tymi zjebami którzy tu wypisują Jak będą mieć własne dzieci to może zrozumieją chociaż szczerze wątpie... A ty sie nie załamuj życze powodzonka i trzymam kciuki

Gość euda
po co zapraszałaś na świat 2 synów i kolejne skoro materialnie nie jesteś w stanie zapewnić im bytu ludzie po co bierzecie sie za bzykanie jak wiecie jakie są tego następstwa? żal mi cie !!!

Gość euda
post autorki - to nie jest wstyd akuratnie napisać posta na stronie o pomoc ! ludzie ... prosze was każdego żal !

Gość wykastrowałabym cie !
totalnie i zabetonowała cipe albo po kolejnym porodzie poproś położną żeby ci zszyła cipke na ameno heh a temu co cie zalał może obciąć interes co by wiecej nie pchal sie tam gdzie jest nieproszony

Gość a moze lepiej
wyslac ci gumki na zapas jakby cie znowu c ipsko swedzialo? ja rozumiem wpadka ok to sie ma jedno dziecko a nie strzela sobie 3 bez srodkow do zycia, ty myslisz ze ktos cie bedzie utrzymywal? no tak najklepiej niech reszta zapierdala a ty bedzieszs siedziec gowno robic dzieci tylko rodzic i jesszcze reke wyciagac bo ci nalezy nie??? pasozyt litosci...

ludzie jestem kolezanka ani ale nawt jej chyba tego nie pokaze bo dziewczyna sie calkiem zalamnie chcialam jej pomc i zalozylam tu konto

Gość JA POMĄGĘ
TO JEST OSZUSTKA I DO TEGO PUSZCZALSKA

napewno bz tego nie zrobia ludzie mozecie sami zobaczyc jaka ma sytuacje owszem moze nosic jedno po drugim i ona je zbiera ale dzieci niszcza ona mieszka na wiosce i nie liczy na zadne pieniadze

Gość wwwkropkapeel
tu same skurwysyny siedzą

post jest juy na odpowiediej stronie a nie mzslama ze na swiecie sa tacy ludzie co oceniaja innzch a nie znaja wcale tej osoby kiedys one dostana od zycia kopa i w imieniu ani zycze im tego