Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozdrawiammm

Odgrzałam słoiczek. Mały nie chce jeść. Ile może stać takie odgrzane jedzonko?

Polecane posty

Gość pozdrawiammm

Dopiero zaczynam przygodę ze słoiczkami i nie wiem... Trochę gotuję mu sama, trochę podaję słoiczki. Wiem, że jak sama ugotuje to może postać, ale takie jedzonko ze słoiczka? Przełożyłam do miseczki... w "kąpieli wodnej" doprowadziłam do takiego lekko ciepłego, bo takie mały lubi najbardziej, ale teraz jakoś nie chce jeść. Ile może stać taka miseczka? Mogę mu to podać np. za 2h ? Mały ma 6,5m-ca

Gość No a ja siedze na jednym
JA trzymam w lodowce do 48 h zbankrutowala bym chyba robiac inaczej zreszta po otwarciumozna tyle przechowywac w lodowce,nawet odgrzany ..

Gość hahaha takie cos lubie
tez jestem ciekawa i mam jeszcze jedno pytanie liczmy dziecko zje tylko pol sloiczka a czy ta 2 polowka moze postac do nastepnego dnia w lodowce ? dziekuje :)

Gość hahaha takie cos lubie
No a ja siedze na jednym JA trzymam w lodowce do 48 h zbankrutowala bym chyba robiac inaczej zreszta po otwarciumozna tyle przechowywac w lodowce,nawet odgrzany .. thx :)

Ja bym podała. Ale tylko dzisiaj. Z tego co wiem to nie powinno się go wstawiać do lodówki i znowu potem podgrzewać. Przez 2h raczej się nie zepsuje.

Ja bym podała. Ale tylko dzisiaj. Z tego co wiem to nie powinno się go wstawiać do lodówki i znowu potem podgrzewać. Przez 2h raczej się nie zepsuje.