Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto kupuje staniki

kto kupuje staniki za 20 złotych? bezfirmowe?

Polecane posty

Gość kto kupuje staniki

ja. nie stać mnie na inne

Gość kupuje i za 10
12 a nawet po 8

Gość kto kupuje staniki
wiem, że nie tylko ja. zawsze stoi koło mnie sporo młodych dziewczyn, całkiem normalnych, normalnie ubranych. bielizna jest droga. a staników nie ma się jeden czy dwa, tylko trzeba kilka, a wiadomo, że się niszczą przy noszeniu i praniu. z tego, co czytam, to te drogie tez się rozciągają.

Gość kto kupuje staniki
20 to taki limit. są po 8, po 12, takie tez biorę. moje dwa najdroższe staniki kosztowały po 100 zł, a i tak się zużyły, wiadomo. dawno to było w lepszych czasach.

Gość harsh is dead
ja też kupuję tanie staniki, ale ja właściwie nie mam cycków, więc nie ma w co inwestować ;)

ja kupuję za 20 i za 120, czasami różnica jest kolosalna a czasami tańsze są nawet lepsze ;)

Gość ja takie kupowałam
ale nigdy więcej :O zawsze musialam podszywać obwód i w efekcie moje staniki wyglądają jakbym je sama uszyła :O teraz nosze sie z zamiarem kupna odpowiedniego,porządnego,ale nie mam gdzie w sklepie stacjonarnym,a boje sie,ze przez net nie utrafię

Gość jak ktoś ma malutkie to
moze sobie kupować

Gość ophelie
ja mam malutkie i jakoś nie mogę kupować stanika za 20 złotych bo takie mają za luźne obwody :O uświadomiłam się rok temu i od tamtego czasu nie wyrzuciłam ani jednego stanika ani jeden się nie rozciągnął, nie zniszczył, żadnemu nie wyszły fiszbiny, a staników mam dopiero około 5 i tylko w tych kilku od roku chodzę ;) Najwięcej dałam za stanik 90 zł, ale zazwyczaj kupuje za 40-50 na allegro porządne marki ;)

Gość zaciekawilas mnie autorko
kiedys tez takie kupowalam, mialam rozplaszczane piersi i myslalam, ze male kupilam dobry stanik (Kinga, polska firma, 70-100zl) i oniemialam z zachwytu jaka to roznica! mam 3 dobre staniki i sluza mi juz kilka lat, biust zawsze super lezy a wokolo widac pelno lasek ktorymsie odznacza zle dopasowany stanik ;/

Gość nie wyobrażam sobieee
kupić stanik przez neta - wczoraj w różnych sklepach przymierzyłam z "tysiąc pięćset" staników, w różnych cenach i żaden nie leżał jak trzeba. Tym bardziej netowych bym się bała... A co do tematu to mnie jest cena i firma obojętna totalnie - byleby leżał, a niestety niejest to w moim wypadku proste...

Gość polandpoland
do WildChild...ales ty ograniczona. wiesniaku

Gość kto kupuje staniki
po ciąży moje piersi to dwa flaki, a po dziecku kupowałam akurat takie lepsze staniki, np. te po 100 zł. ale to 10 lat temu było. dlatego kupuję usztywniane i jako tako wyglądam w bluzkach. przymierzałam kiedyś taki lepszy, miękki.. wyglądałam jak dziewczynka z czwartej klasy :(

Gość a no właśnie ja sie
kiedys zastanawiałam jak to jest,te staniki na allegro niby te dobre są przeważnie nieucztywniane,tzn nie maja gąbki w miseczkach.To jak one trzymają piersi?

Gość anick2134
ja nie, nie stać mnie na to żeby sobie niszczyć biust zresztą, pokażcie mi bezfirmowy stanik w rozmiarze 60FF :D jak tu nieraz piszą dziewczyny: lepiej mieć 2 staniki super dobrane i super uszyte niż 10 badziewiastych za 20 zł

Gość anick2134
a no właśnie ja sie normalnie trzymają, od trzymanai jest właściwie dobrany rozmiar a nie usztywnienie, usztywnienie do niczego nie jest konieczne

Gość kto kupuje staniki
nie chodzi o utrzymanie. ale o wrażenie, że masz piersi. bo w miękkich to jak u dziewczynki :(

Gość kto kupuje staniki
biust mam zniszczony na maksa. tylko operacja mi pomoże, taka prawda. więc na co mi dobry stanik?

Gość bvhnbmhjnbhmnbh
mam i tanie i droższe (od męża np. pod choinkę) dla piersi to bez róźnicy ale w praniu sie niszcza szybciej te tańsze tylko uwaga trzeba stanik dobrze dobrać

anicck2134 ma rację :) Do dobrego podtrzymania biustu nie potrzeba żadnych usztywnień (biust ma trzymać się na ścisłym obwodzie i być kształtowany przez miseczkę o dopracowanym kroju), a w dobrze dobranym staniku z przezroczystej koronki piersi wyglądają lepiej niż w źle dobranym puszapie (jakie nosi niestety masa kobiet), sama zobacz: http://stanikomania.blox.pl/2008/05/Wypchniecie-czy-upchniecie-czyli-push-up-na.html http://forum.gazeta.pl/forum/w,50580,81510787,81510787,3_biustonosze_porownanie_ze_zdjeciem_.html

Gość kto kupuje staniki
wiem, best bra, ze jesteś fachowcem, ale tak fatalnych cycków jak ja to chyba nie ma nikt. małe były zawsze, ale po ciąży to tak się wyciągnęły :( takie dwa flaczki na dodatek od zawsze prawie pod pachami. mój pierwszy w życiu stanik to była porażka, bo ani ich było wepchnąć do tych misek spod tych pach :o

Gość kto kupuje staniki
w lustrze widzę takie same zwisy :(

Zajrzyj pod link :) Dobrze dobrany i dobry biustonosz (i właśnie nie usztywniany, a miękki), noszony także do spania plus systematyczne wygarnianie do niego piersi naprawdę może dużo dobrego zdziałać :) Nasze ciało miewa spore zdolności do regeneracji, trzeba mu tylko to ułatwić :)

Gość kto kupuje staniki
wiem, czytałam to. tylko ja nie widzę sensu :(

Nie widzisz sensu w próbie poprawy stanu biustu i daniu mu każdej możliwej szansy? ;) Ejże, nie wierzę ;)

Gość kto kupuje staniki
no jakoś nie bardzo :( tak tylko spytałam :(

best bra a czy mogłabys podać jakąś stronę, linka, bądz sprzedawcę na allegro gdzie mogę dostać stanik dokładnie zgodny z wymiarami,żeby niespodzianek nie było, cena nie gra roli?