Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaraki

Potrzebuję pomocy :)

Polecane posty

Gość Zaraki

Witam :) Zwracam się do Was z pewną prośbą. Otóż od niedawna mam nieciekawą sytuację jeśli chodzi o finanse :( Mam Wam do zaproponowania coś co nie będzie Was kosztować nic, a mi bardzo pomożecie. Proszę Was nie zamykajcie okienka z tym tematem bardzo potrzebuje Waszej pomocy. Niedawno spróbowałem zarabiać na uploadowaniu plików ale jestem uczciwym człowiekiem i nielegalnych plików nie wrzucam gdyż obawiam się kary. Jeśli nie wiecie o co chodzi bardzo chętnie Wam wytłumaczę. Polega to na tym że wysyła się jakiś plik do sieci, a później dostaje się pieniądze za każde ściągnięcie przez innego użytkownika Waszego pliku. Jeśli chcecie się zarejestrować a tym samym mi pomóc to tutaj macie link [url]http://hotfile.com/register.html?reff=4203585[/url] Przedstawiłem Wam już całą sytuację. Na początku myślałem czy nie oszukać i nie wmówić Wam że w tym pliku jest coś bardzo ciekawego, ale stwierdziłem że szczerość jest najważniejsza. Jeśli chcecie mi pomóc i rozumiecie moją ciężką sytuację to ściągnijcie ten mały pliczek ma on ok 7mb także nie jest to dużo. Boicie się że plik zawiera wirusy lub keyloggery? Nie bójcie się niby po co miałbym takie rzeczy wysyłać? Nic Was to nie kosztuje ściągnięcie tego pliku, a mi bardzo bardzo pomożecie. Proszę Was bardzo ściągnijcie ten pliczek :) W środku miła niespodzianka :) [url]http://hotfile.com/dl/109761604/fe26604/wdzieczny.rar.html[/url] Jeśli mialibyście ochotę ściągnąć ten plik też jutro to byłoby wspaniale...

Gość okej, okej
Ściągnęłam to, niech ci będzie. :P

Gość Zaraki
Dzięki śliczne :)