Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulettaa

Sprawdzony sposob na lekkie powiekszenie ust

Polecane posty

Gość paulettaa

Moze wam sie to wydac smieszne, ale zrobilam eksperyment z pewnym kosmetykiem. Otoz wzielam.. krem do biutu, taki ktory po jakims czasie powinien go wypelnic (np Bielenda sexy look-biust) i trzy razy dziennie nakladalam troche na szczoteczke do zebow i wmasowywalam w usta. masowalam ta szczoteczka z kremem wargi przez jakies dwie minuty 3 razy dziennie i rzeczywiscie po 3 tygodniach zauwazylam,ze moje wargi staly sie troszeczke pelniejsze. Nie ma co sie spodziewac oczywiscie efektu Angeliny Jolie ale pomaga :) Bynajmniej u mnie :)

Gość 29uwshjasoisow0898
Przynajmniej, nie bynajmniej, pusta kretynko

Gość paulettaa
to przynajmniej. Ale nie nazywaj mnie pusta kretynka bo w ten sposob pokazujesz swoj poziom, interenetowy cwaniaku.

29uwshjasoisow0898 sam jestes kretyn, kurwa znalazl sie smiec ktory szczeka przez kompa a w realu pewnie by ogon kulil, ryj szmato

Gość andromedkaa
Hmm.. moze byc ciekawe

Gość tyjtki875
a czy ten krem zawiera kolagen albo kwas hialuronowy??wmasowywałas go szczoteczka? nie spłukiwałaś?

Gość paulettaa
tyjtki875 tak zawiera kolagen. Kladlam troche na szczoteczke (tak zeby nie bylo nadmiaru) i wmasowywalam w usta. Nie splukiwalam nic, trzeba po prostu pilnowac,zeby nie bylo nadmiaru :)

Gość kokoodjionjsknciu
powuedz mi czy widzisz roznice po stosoaniu belenty na biust?

Gość tyjtki875
kurcze musze tak zrobić:) a widać to powiekszenie w jakim stopniu? w ciagu dnia usta znowu robia sie mniejsze czy efekt sie utrzymuje?

Gość paulettaa
Jesli chodzi o Bielende na biust to widac efekty, moim zdaniem to bardzo dobry kosmetyk. tyjtki875 powiekszenie widac minimalnie zaraz po ale to tylko w skutek masowania ust poniewaz poprawiamy ich ukrwienie, a co do utrzymania sie efektu to najlepiej stosowac te metode tak 3,4 razy dziennie i co najwazniejsze regularnie :) Tzn wiesz nie wiem jak w przypadku innych osob ale ja u siebie troszke zauwazylam (nie stalam sie angelina jolie ale to nic ;)), mozesz sprobowac jesli chcesz. Staraj sie tez smarowac usta bezbarwna pomadka nawilzajaca w ciagu dnia :)

polecam blyszczyki powiekszajace usta

Gość gość
Ja bardzo nie lubię kiedy powiększenie ust jest nienaturalne i bardzo widoczne. Sama zdecydowałam się na wyrównanie kształtu ust i przy wyborze kliniki zwracałam uwagę na to żeby efekt był naturalny. Wybrałam Akademię Medycyny Estetycznej Ursynów i mogę to miejsce polecić.