Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

betty_b

zamiana terminu operacji dr.SZCZYT 19.05.2011

Polecane posty

poszukuje chętnych na zamiane terminu zabiegu u dr.SZCZYTA 19/05/2011. Chętnie przyjmę 10-15 maj 2011 bdll@wp.pl

Gość ikul
Jestes bita faja

mam operacje na poczatku pazdziernika 2011 czy ktos na ochot zamienic sie na pozniejszy termin ? Odpowiada mi wiosna 2012 lub lata,nie ma wiekszego znaczenia kiedy... agatago@poczta.fm

Gość agnes149
agatgo ja byłabym bardzo zainteresowana tym terminem, konsultację mam 2 września, więc termin operacji napewno miałabym wiosna / lato. Planuję korektę nosa. To jest mój mail agneswawa@gmail.com. Proszę o kontakt jeśli nadal chciałabyś zmienić termin:)

Gość agnes149
Hej, wysłałam do Ciebie maila w tej sprawie, ale mi wrócił:) please o odpowiedź:)

Gość so1
mam termin operacji u dr Szczyta pod koniec pazdziernika(2011), a chetnie zamienie sie na termin grudniowy (2011), lub styczniowy (2012) w kazdym razie jakis pozniejszy. Chetne osoby proszę o kontakt na : so1@wp.pl

Gość agnes149
Witam, mam teraz termin operacji na 24 października, niestety trochę mi się skomplikowały pewne sprawy i pilnie potrzebuję się zamienić na termin wcześniejszy. Może ktoś byłby zainteresowany????:) Mój mail agneswawa@gmail.com. Dzieki bardzo.

Gość agnes149
Dziewczyny, udało mi się przesunąć operację i mam już w następny poniedziałek:):):) także gdyby któraś chciała przyspieszyć sobie termin to mój 24 październik jest wolny:):):) pozdrawiam

Ja mam termin na 3 marca 2014, jeżeli ktoś chciałby się zamienić (oczywiście na wcześniejszy dla mnie) proszę pisać:) xxnice3@vp.pl

Gość celbration
Zamienię termin operacji u dr Szczyta listopad 2014 na wcześniejszy :) proszę pisać ;) igaorz@o2.pl

Gość mwews
Pilnie poszukuje osoby, zainteresowanej wczesniejszym terminem OPERACJI u dr Szczyta, mam termin na 13 luty 2014 r i musze zamienic sie na pozniejszy (optymalnie czerwiec, lipiec, sierpien, wrzesien 2014) prosze o kontakt na adres: mwendo3@gmail.com

Gość gość
Ja mam 13 maj 2016. Przejme kazdy wczesniejszy termin konsultacji. amduda@o2.pl

Gość zagboz
Witam, mam termin zabiegu u dr Szczyta na 11 września 2014 roku ale bardzo chciałabym zamienić się z kimś na termin wcześniejszy - kontakt zagboz@op.pl pozdrawiam