Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dociekliwyy

dlaczego kobiety chodza do solarium ?

Polecane posty

Gość dociekliwyy

Wszyscy wiedza ze Polakom podoba sie jasna karnacja - Ukrainki , Norweżki i kobiety z Europy polnocnej .. A polkom ciemna karnacja typu Hiszpan , Murzyn , Arab.. CZy kobiety zatem chodza do solarium by podobac sie Murzynom ?

Gość bo norwezki czy inne szwedki
maja naturalna ladna jasna karnacje - jasna, blada, porcelanowa polki jak sa nieopalone to maja skore szaro-sino-fioletowa poza tym, opalone cialo zgrabniej wyglada i lepiej z nimsie komponuja kolory odziezy. pasuje wszystko. a do bladego niewiele.

Gość dociekliwyy
no ale taka Polka po wizycie w solarium przestaje sie podobac Polakom ..

Twoje indywidualne zdanie czy tez twoich kolegów nie jest reprezentatywne dla wszystkich mezczyzn z Polski wiekszosc moich kolegow i znajomych facetow woli opalone i podobaja im sie raczej hiszpanki, wloszki, niz zimne szwedki

wkleiles zdjecia ladnych kobiet a przecietna Polka jest przecietna, przecietna norwezka tez (mieszkam w Norwegii i wcale nie ma tylu ladnych, wiekszosc wygl;ada jak niemki) ladna dziewczyna wyglada dobrze w wersji bladej i opalonej a przecietna juz nie. na opalonej twarzy nie widac tak niedoskonalosci cery, ktore ma prawie kazda z nas poza tym nikt nie mowi o spiekaniu sie co tydzien na solarium prawda?chodzi o delikatma opalenizne

Gość dociekliwyy
zawsze mnie to zastanawiało o co chodzi z tą moda na solaria .. Przeciez wychodzac z nich kobiety wygladaja gorzej...

Gość kifuifougiofd
Bo Czarnobyl jest w modzie .

A to ja się spytam po co faceci łażą do solarium mój szwagier to się uzależnił:)

Gość tgjrj
ale wiekszosc kobiet kotre chodza do solarium wyglada jka doda w linku powyzej :D bo normlane, madre kobiety nnie chodza bo wiedza ze promieniowanie to glowny czynnik starzenia (o innych aspektach nie bede wspominac)

Gość zapewne dlatego
chodza do solarium bo chca wygladac jak kurczak na rożnie h

solarium szkodzi a co palenie niby nie to dopiero debilizm płacisz za zatruwanie się

nie każda dziewczyna chodząca na solarium wygląda jak doda:D pewnie, że po niektórych to ewidentnie widać ale ja np. chodzę na solarium 1 w tygodniu, czasem rzadziej, żeby podtrzymać ładny koloryt skóry i jestem pewna, że nawet nikt nie powiedziałby, że chodzę na solarium.

Gość tgjrj
po pierwsze to napisalam ze wiekszosc. po drugie solarium raz w tygodniu to duzo...chyba ze chodzisz na 3 minuty...

Gość tgjrj
heh, ja tez nie bylam ani razu a mam 24 lata :P nawet w lato sie nie opalam :D nie lubie nadmiernego sloca, codziennie uzywam wysokich filtrow i nie mam zadnej zmarszczki :)

ja i bez solarium podobam się sobie:classic_cool: a w lato też się jakoś specjalnie nie opalam bo mnie i tak za szybko słonko bierze:classic_cool:

Gość ło matko...........
tgjrj heh, ja tez nie bylam ani razu a mam 24 lata nawet w lato sie nie opalam nie lubie nadmiernego sloca, codziennie uzywam wysokich filtrow i nie mam zadnej zmarszczki Dziwne by było gdybyś w tym wieku miała zmarszczki:o A co do salarium, to wszystko jest dla ludzi, ale też wszystko z umiarem, by nie popadać w skrajności. Więcej tolerancji ludzie! Pozwólmy każdemu wyglądać tak, jak podoba się to jemu, a nie nam, a wtedy wszyscy będziemy zadowoleni!

Gość tgjrj
dziwne? widze swoje kolezanki ktore chodza na solarium i widze siebie i koelzanki tkore nie chodza na solarium :D w wieku 25 maja zmarchy jakby byly min po 30stce :D

Gość tgjrj
przeciez tu nikt nikomu nie narzuca swoje stylu zycia, nie wiemo co ci chodzi, luzna wymiana zdan.

Gość ło matko...........
Jestem po 30-ce, chodzę od 10 lat regularnie do solarium. Regularnie, nie oznacza, że codziennie. Zimą rzadziej, bo daję odpocząć skórze. Oczywiście mam zdrowo wyglądającą opaleniznę, nie jestem żadnym skwarem, bo jest to obleśne faktycznie, ale jeśli się to komuś podoba...jego sprawa. Co do zmarszczek: na mej twarzy praktycznie ich nie uwidzisz. Mam dobre geny po rodzicach. Moja mama wciąż ma ładną twarz, a zmarszczek niewiele, także nie zawsze solarium=zmarszczki.

Mam 24lata, zmarszczek póki co nie widzę, chociaż włókna zanikają już po 20 roku życia, więc pewnie coś by się znalazło. Mam naprawdę bardzo jasną skórę i nie podobam się sobie taka blada, po prostu. Plusem chodzenia na solarium raz w tygodniu, czasem rzadziej, gdy nie jest mi "po drodze" jest to, że właściwie się nie maluję. Korektor punktowo, podkreślam brwi, czasem lekko tusz - wystarczy. Czasem obawiam się, co będzie z moją skórą za x tam lat ale tak naprawdę co dzisiaj nie szkodzi, co nie powoduje, że skóra się starzeje? w lato lubię być opalona, ciało po prostu ładnie wygląda i co zrobić z tym fantem? wszystko jest dla ludzi, z umiarem

ja za to nie chodze na solarium, jestem blada i mi to odpowiada. Tpo jest indywidualna sprawa kazdego. A swoja droga to norwezki tez korzystaja z solarium, zwlaszcza te mlode i wygladaja czasem nienaturalnie.

Gość katjuszaaaaaaaaaaaa
ja bym sie bala chodzic na solarium. mam naturalnie nie blada ale taka bezowa skore i bardzo szybko sie opalam. wole ciemniejszy fluid na twarz niz solare. kiedys bylam wrecz uzalezniona od solarium. pamietam w jakim stanie byla moja skora po wyjsciu z tego dziadostwa.. przypieczona, rozesrana, czerwona a po jakims czasie robila sie brazowa.:-O a normalnie na czerwono sie nie opalam. widac jak ta solara dziala, pali skore po prostu. potem przestalam chodzic przez namowe chlopaka ktory sie zwyczajnie o mnie bal. i od tego momentu zaczely wyskakiwac mi wszedzie jakies nowe, malutkie pieprzyki.. to nie rak bo sa normalnego, brazowego koloru bez czarnych elementow czy dziwnych zmian ale nie poszlabym z ta tendencja na solare juz nigdy wiecej bo napromieniowujac te pieprzyki nawet i nie najmniej widoczne moglabym sie doprowadzic do raka.