Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkaaaa86

jak wytrwac i nie pisac do niego

Polecane posty

Gość annawerk@88
Cześć, Autorko. Mój kolega, z którym się spotykałam, zachowywał się identycznie. Tak samo mną manipulował i brał na przetrzymanie. Również jego zachowanie w stosunku do mnie pozostawiało wiele do życzeia. Dwa tygodnie temu rozstaliśmy się ostatecznie. Wiem, co czujesz ;) Głowa do góry i szukać sobie miłości, która będzie Ciebie warta! Wiem,że łatwo się mówi, ale... taka prawda, że nie wszystko w życiu się dobrze kończy. Pozdrawiam

Gość malinkaaaa86
sledzac tematy na kafe jest tyle niespelnionych, nieodwzajemnionych milosci, zalu, rozstan. kazdy z nas to przeszedl. dlaczego tylko nieliczni potrafia spojrzec na to co bylo zle i co zle robilismy i sa w stanie to naprawic i nie popelniac tych samych bledow.moj ex sie nie nauczyl, podobno jego poprzedni zwiazek rozpadl sie z podobnych powodow co nasz,, a nawet doszlo do zdrady z jego strony tamtej dziewczyny. a mimo to dalej sie przyjaznili po rozstaniu. chociaz teraz mysle ze ona o tej zdradzie rraczej nie wiedziala.

Gość maniuskaa
jak tam dziewczynki idzie wytrwanie w postanowieniu i milczeniu :)

Gość malinkaaaa86
przynajmniej ja sie jeszcze nie złamałam, on sie nie wiadomo za co obrazil, nie chcial wyjasnic nic i jeszcze mnie obrazil. w sumie moze dobrze, ze nie pisze. szybciej uda mi sie zapomniec.

Gość ZUSowaaaa
Słuchajcie ja przeżyłam to samo. Przestał sie odzywac od tak, bez zapowiedzi. Traktował mnie podczas związku strasznie i tak jak was mimo wszystko korciło mnie żeby sie odezwać. Dzieki Bogu nie odezwałam sie i tym samym dałam sobie szanse na poznanie mojego obecnego chłopaka. Jesteśmy razem trzy lata i nie wierze w to jakie szczęście mnie spotkało. On nie jest idealny ale przynosi mi od tak kwiaty, komplementuje, kocha strasznie i sprawia że jestem w nim szaleńczo zakochana. Nie odzywając się dajecie same sobie szansę na poznanie kogoś. Dziewczyny czas wytrzeć nosy i do przodu. Tam jest szczęście, raz dwa iść go szukać!

Gość malinkaaaa86
mam nadzieje, ze i ja juz wkrotce bede mogla sie uwolnic od niego, od tych wspomnien. Ze bede mogla spokojnie wieczorem polozyc sie do lozka nie myslac o nim i Dlaczego tak sie stalo, nie wiem czemu tak sie zadreczam skoro to on nawalil, bez powodu nie odeszlam przeciez. a on dlugo jak widze nie staral sie o mnie, o moje zaufanie. Przeciez na zaufanie pracuje sie po takim czyms dluzszy czas, a on po rozstaniu pare dni kwiatki i mile slowa i zaraz naciskanie ze albo jestesmy razem albo nie. nie dawal czasu tylko naciskal. potem wogole obrazil mnie i sie poklocil i teraz cisza. ZUSowaaa dlugo sie zbieralas po rozpadzie poprzedniego zwiazku?

Gość gufuf
faceci to ch..... nie warto

Gość malinkaaaa86
dobre podsumowanie na koniec :)

Gość lalalililbomngo
jedno słowo: nie da się wytrwać!

Gość malinkaaaa86
ja jak narazie wytrzymuje

Gość 19malinka85
odezwal sie pierwszy, po takim czasie jakby nigdy nic. ze chcial mi dac czas odpoczac i przemyslec. i taki mily i wogole. ale ja sieo ost dowiedzialam ze on pprzespal sie z jakas laska ktorej praktycznie nie zna, poznali sie na jakim portalu i ona do niego przyjechala, nie moge w to uwierzyc a wiem ze to prawda. on udaje ze nie ma nikogo, grzecznie w domu siedzi i nic nie robi, bo nie wie ze ja o tym wiem, jestem zalamana, zze tak latwo mu przyszlo, ten sex z obca kobieta i zaraz potem pisanie wiadomosci do mnie jkaby nic sie nie stalo, jak tak mozna. pomozcie.

Gość malinkaaaa86
to ja pisalam ale z innego nicku

Gość 19malinka85
????? :(:(