Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yeujanskjd

Zbyt męski?!

Polecane posty

Gość yeujanskjd

Czy to normalne?! Nie okazuje czułości, szczególnie przy ludziach,czasami przytuli,ucałuje ale tylko w domu ...dziwne czy wyolbrzymiam?!

Gość yeujanskjd
Nawet za rekę nie chce mnie trzymać w miejscu publicznym:Onie wpomne już o chwilowym przytrzymaniu mojej torebki albo pocałowaniu czy też przytuleniu :O

Gość vittoun
są tacy faceci, mój też jest taki, nic nie poradzę, sama czasem łaszę się do niego, on raczej sam mnie nie przytula, mówię mu o tym to czasem mechanicznie się stara ale to chyba kwestia natury

Gość anussssss
wg mnie nie ma czegos takiego jak "zbyt meski", natomiast jest cos takiego jak jezyk milosci- i np jedna osoba pokazuje ze jej zalezy poprzez opiekowanie sie, pomoc, inna czesto tylko wyraza milosc poprzez spedzanie czasu- nie wszyscy lubia wyrazac uczucia przez dotyk, trzymanie za rece itd wiec zwyczajnie trzeba dobrze poznac faceta a nie myslec ze on lubi to samo co my... inna kwesta jest facet tylko jest z dziewczyna zeby byc, moze nie wstydzi sie jej ale jednak publicznie nie chce okazywac uczuc.. kazy jest inny

Gość yeujanskjd
Jak sam stwierdził nigdy nie był wylewny w tej kwestii, nie dla niego czułe pożegnania gdy od niego odjezdzam i publiczne przytulanie czy trzymanie torebki na chwile ;) W domu jest troszkę lepiej , czasami przytuli , pocałuje ale tez tylko czasami ;) W ogolę nie jest wylewny , może z raz usłyszałam od niego , ze o mnie myslał;) ogolnie zadnych takich , ze mu zalezy , ze teskni...jestesmy ze soba od niedawna ale zaczyna mnie to martwić :P w poprzednim zwiazku miałam inaczej...ale moze macie racje , moze wyolbrzymiam i kazdy facet jest inny;)

Gość yeujanskjd
Czy ktoś jeszcze się wypowie?:)

A ja jestem jak twoj facet, ogolnie nie lubie sie przytulac, raz na jakis czas i wystarczy. On po prostu taki jest i musisz to zaakceptowac :)

Gość adsfgasfasf
Dokładnie-on już taki po prostu jest i nie lubi okazywać uczuć,tym bardziej publicznie.Z resztą tak jak ja :P

Gość blady bebech ministranta
Bo przy ludziach Cię nie wydyma! A w domu owszem! Jeśli dzieci nie ma na kwaterze!