Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość materialistki z wawy

Czy to prawda ,że Polki a zwłaszcza te z dużych miast to materialistki ?

Polecane posty

w Wawie te ładne to same materialistki , lecą na kase , fajne auto , dobrą prace ,dom w Konstancinie , a małolaty na to i wygląd ? Podobnie w innych miastach . Dlaczego Polki to takie materialistki ?

i szmaty zapomnialam dodac...

Gość kkkkkk122
to prawda :(

Gość ksiddhjd
Pewnie, ze materialistki, a najgorsze to te ze wsi, jak nie masz duzej gospodarki, chalupy i nowego traktora to nawet na Ciebie nie spojrza.

Gość air force one
prawda prawda

msf - zjebany/a jestes na maxa ! jest rownouprawnienie dlaczego kobiety nie potrafią wziac sie za siebie i same zacząc zarabiac ? Przestan wciskac ciemnote ,ze facet powinien zapewnic bezpieczenstwo. Jesli tak to baby niech wracaja do garów i robienia lodów bo to ich psi malzenski obowiazek

osobiscie znam conajmniej 2 kobiety ok. 30 lat dla ktorych licza sie: impreza faceci z kasa, samochodem, mieszkaniem - dopiero wtedy sa zdania ze taki zwiazek z tym facetem ma przyszłosc

Gość Jakbyś mogła opowiedz
przestań zrzędzić i się z nimi nie zadawaj,chciałbyś super laski to niestety mają one swoje wymagania.Co do tego,że mężczyzna miał zapewniać bezpieczeństwo w czasach kiedy mężczyzni i zapierdalali w kopalniach i hutach oraz chodzili na wojny,to jest w tym sporo racji,praca fizyczna była fizyczna była wtedy ceniona i była podstawą egzystencji.Niemniej jednak czy w czasach w których większość pracuje w biurach przy komputerach to takie bardzo tradycyjne postrzeganie ról jest słuszne.

Gość Jakbyś mogła opowiedz
Sam jesteś prawdodobnie napalony na super laskę,i masz żal,że cię nie chce,na siłę nic nie zrobisz.

Gość jestem materialistka
Zyje w dużym mieście (Kraków) i przyznaje, że liczą się dla mnie pieniądze. Mam dobra prace i sporo zarabiam, a kiedy poznaję faceta to jakoś subtelnie i delikatnie próbuję się dowiedzieć czy ma pieniądze czy jest biedny jak mysz kościelna. Sprawdzam jaki ma samochód i czy ma jakieś kredyty na glowie. Robię to, żeby się zabezpieczyć na przyszłośc, bo nie mam zamiaru harować na męza całymi dniami, bo on jest niezaradny życiowo i nie potrafi zarobić. Poza tym jestem przyzwyczajona do wygodnego życia, kocham podróże, chodzę do kosmetyczki, ubieram się w dobrych sklepach. I nie mam zamairu zmieniac mojego stylu życia, na inny tzn. na taki, że ledwo wiaze koniec z końcem. Niestety takie jest dzisiejsze życie, bez pieniędzy ani rusz. Bez pieniedzy nie ma dzisiaj nic.

Gość jestem materialistka
I w dodatku jestem pojebana...

poznałem w swoim zyciu kilka lasek z kasa, domem , samochodem itp., z zadna nic nie wyszło z roznych powodów , najczesciej tymi powodami były -paskudny charakter -brak szacunku do zycia -moja skromnosc finansowa - dwa rozne poziomy zycia

Gość Jakbys mogła opowiedz
no i powinieneś się cieszyć,że nic z tego nie wyszło.Myślisz,że przeważnie coś pozytywnego wychodzi,jak spotykają się ludzie z kompletnie różnych światów,i to nie tylko różnych materialnie,ale i mentalnie.Ludzie naprawdę nie są jedną wielką rodzinką.

Gość Jakbys mogła opowiedz
I to nie tylko w sferze damsko męskiej,ale w jakiejkolwiek.