Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciagle opier..lana

Czy mają rację

Polecane posty

Gość ciagle opier..lana

Mam 24 lata, a rodzice mnie ciągle za coś opierdalają, chociaż nie mają powodów, tacy już są, ale ja tego nie wytrzymam. Jak nie matka to ojciec. Dziś doczepił się że mam burdel na biurku, gdzie ogólnie stoją trzy rzeczy, ale dla niego to już jest burdel. Odstąpiłam mu mój pokój bo z matką nie żyją w zgodzie od dawien dawna, i sama mam swoje rzeczy w małym pomieszczeniu. Ale on się musi czepiać. Boże czy on ma rację??? Powiedziałam że nie ma prawa mi zwracać uwagi, a on że jeszcze tego pożałuje i już prawie doszło do rękoczynów. On myśli że ja jestem gówniarą, żeby jeszcze miał rację w tym co powiedział..chyba się załamie

Gość ciagle opier..lana
Aha, powiedział że to jest jego dom, i ja sobię będe rządziła u siebie, jak wogóle się dorobie! Jak on tak może? Ja się nie rządze tylko każdy potrzebuje swojej prywatności.

Gość aldonka881
Widać że chcieli by żebyś się wyprowadziła

Gość I*ll Save you all my kisses!
wiesz,masz 24 lata,mieszkasz u nich ....

Gość ciagle opier..lana
Wiem, ale nie ma mnie prawie cały czas, wracam do domu wieczorem z pracy, w weekend też mam pełno zajęć. Płacę rodzicom 400 zł i tak naprawdę nie mam wiele, nie żądam od nich nic, ale żeby tak mnie traktowali?