Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatka z 3miasta

poznam pana w wieku 36-41

Polecane posty

Gość mężatka z 3miasta

chętnie nawiąże znajomość najpierw internetową z naciskiem na internetową, potem zobaczymy co dalej. Rozważam skok w bok po tym jak zostałam sama zdradzona.

Gość zapraszam więc
do rozmowy ..... 38, z trojmiasta .....

Gość mężatka z 3miasta
Hej :) miło mi

Gość mężatka z 3miasta
ja 36 zapomniałam dodać

Gość zxcvbn
spokojnie, zaraz ktoś odpisze :)

Gość zapraszam więc
i zaraz pojawi sie mnostwo podszywow ..... miło mi,

Gość zxcvbn
uroki internetu

Gość otaczają mnie
ludzkie szmaty

Gość zapraszam więc
lepiej przeniesmy sie gdzies indziej z dialogiem,

Gość bez nacisków
czyli zemsta? po tym jak sama zostałaś zdradzona, znaczy się nie warto sobie Tobą głowy zawracać. :O pewnie masz masę wad, albo leżysz jak kłoda. panowie !!! tylko się nie pozabijajcie. :P :P

Gość mężatka z 3miasta
hahaa jak chcesz to tak sobie tłumacz i mną głowy sobie nie zaprzątaj

Gość Żonaty otwarty 33
Co prawda mam o 3L mniej; ale mam pozytywne obopólne doświadczenia ze wspaniałą kobietą o 4 lata starszą ode mnie. Potrzebujesz referencji?

Gość mężatka z 3miasta
gdziekolwiek byśmy się nie przenieśli to po podaniu e-maila czy GG ,którego nikomu nie podaję i tak znajda się tacy ,którzy mnie zaczną obrażać.

Gość bez nacisków
dlaczego? lubię sobie zaprzątać głowę takimi przypadkami. innymi słowy - "badam", co skłania ludzi do bujania się po Kafeterii :P

Nie przejmuj się wypocinami niespełnionych jeżeli będziesz dążyć do celu to się spełni Twoja zachcianka.

Gość bez nacisków
to jak Ty chcesz poznać ludzi przez internet? "nikomu nie podaję" :O ten cios w plecy chyba wpłynął ostro na Twoją psychę. :O do morza masz blisko zrób się na chłopaka, zahacz na jakiś statek do Chin i poznaj świat, bo internet to dla Ciebie jeszcze kosmos. :P :P

kobieta chce pokazać swojemu facetowi ze ona tez umie zdradzić :p czemu od razu go nie zostawisz ?

Gość Żonaty otwarty 33
Zawsze mozesz załozyć maila pod konkretną potrzebę; nikt rozsądny raczej nie podałby publicznie prywatnego oficjalnego maila

Gość mężatka z 3miasta
:) napisałam ,że gg nie podaję nikomu adres e-mail mogę podać. zdrada może i siadła mi na psychę ale napisałam ,ze rozważam skok w bok więc owy Pan musi mnie do siebie przekonać

Gość Żonaty otwarty 33
potrafiłem cierpliwie pół roku pisać, kolejen pół roku dzwonić zanim cokolwiek sie wydarzyło; to było pare lat temu; teraz chyba czas bardziej cenny, prawda?

Gość ksiddhjd
Pan 36 lat, ale wygladajacy na 41, stanu wolnego, niepijacy (tylko czasami cos lyknie jak go suszy). Duze gospodrstwo rolne, nowy traktor, wlasna chalupa, rodzice na dozywociu, ale niedlugo umro, wiec bedzie mial wolna chate na bara. Jesli chcesz to spelni twoje najskrytsze marzenia, wszystkie puszczalski mezatki z Psiej Wolki zaswiadcza, zem dobry w te klocki.

Gość bez nacisków
zachcianki - zazwyczaj się spełniają. przynajmniej dla mnie. :D :D , więc i innym też nie powinny sprawiać kłopotów. tym bardziej, że nie wyróżniam się zbytnio z tłumu. :)

Gość mężatka z 3miasta
bez nacisków dlaczego? lubię sobie zaprzątać głowę takimi przypadkami. innymi słowy - "badam", co skłania ludzi do bujania się po Kafeterii _____________________________________- to samo co Ciebie

Gość mężatka z 3miasta
żonaty otwarty 33 to sobie odpuść jestem więcej warta niż , jeden dzień ,jeden e-mail,jeden telefon

Gość bez nacisków
głupio zażartowałem "z trzech miast" :( domyślam się, że nie jest to miłe :( i musisz mi wybaczyć, że tak beztrosko podszedłem do tematu. POWODZENIA :) 🖐️

Gość Żonaty otwarty 33
nie pisałem nic o jednym dniu czy mailu; wtedy było to rok; ale nawet jakby to było pół to i tak świadczyło by o cierpliwości i poważnym podejśiu do sprawy.Wszystko w sowim czasie i rozwój sytuacji decydował by o kolejnym kroku, a nie kalendarz.

Gość mężatka z 3miasta
dokładnie tak. dla mnie bardzo ważne jest podejście faceta. a później wygląd zewnętrzny jeśli miałoby już do czegoś dojść

bez nacisków głupio zażartowałem "z trzech miast " domyślam się, że nie jest to miłe i musisz mi wybaczyć, że tak beztrosko podszedłem do tematu. POWODZENIA chyba z trójmiasta:-o

Czy naprawdę faceci po trzydziestce to nudziarze? Niestety tak. Ci już nie patrzą z nudów na zegarek, tylko na kalendarze. :P :P :D :D :D Oczywiście... jaki "kalendarz" hahahhahahahahah :D :D 🖐️ Co za łosie :)