Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Calluna79

Czy ten naszyjnik jest starannie wykonany?

Polecane posty

Czesc :) usiluje sie nauczyc nowej metody tworzenia bizuterii. Dzis kilka godzin plotlam ten oto naszyjnik. Czy wg Was on jest starannie zrobiony? Ja calkowicie stracilam obiektywnosc ;-) wydaje mi sie, ze jest krzywy jak jasna cholera, a moze przesadzam...? Nie pytam czy jest ladny czy nie ;-) tylko czy staranny (glownie chodzi mi o ramke z kamieniem, nie o to co zwisa) i tak wiem, ze wiekszosci sie nie spodoba :D http://zapodaj.net/c91270597db6.jpg.html http://zapodaj.net/0bd74f6c9112.jpg.html Dzieki za pomoc, Dziewczyny!

Nie wiem, czy o to ci chodzi, ale wydaje mi się, że elementy wewnątrz ramki są nierówne, szczególnie te po bokach - jeden jest mniejszy, drugi większy. Kamień nie jest centralnie na środku.

Nie, to wiem :) to zamierzona asymetria. Czy sama ramka jest rowna, drucik nie odstaje :)

Tak, ramka jest równa, nic nie odstaje:) By the way, ładny naszyjnik;)

Gość Dudała
ale kał

Oczywiście, że nie jest źle. Ładna, solidna robota:) Robisz biżuterię tak dla siebie, czy myślisz wystawiać prace na sprzedaż?

Zastanawialam sie czy nie wyglada niechlujnie. Ja widze niedociagniecia, ale sie naogladalam takiej bizuterii, swietnie wykonanej :) wiec mam nadzieje, ze wiekszosc osob, jak Wy, ich sie nie dopatrzy

Zaczelo sie od tego, ze dla siebie, ale jak mam jej za duzo, to wystawiam to, co mi zalega. Ten naszyjnik to wprawka. Zanim zrobie cos z czego bede naprawde zadowolona, pewnie co najmniej ze 20 zrobie, wiec nie bede ich trzymala. Pewnie jak zwykle wystawie na Allegrzaku albo dam przyjaciolce...