Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmuconaheeeeeelena

czy odrzucilyscie miłość kierując się rozsądkiem ?

Polecane posty

jeśli tak, czy zalujecie tej decyzji, jestescie szczesliwe? dlaczego zostawilyscie milosc i jak jest z obecnym partnerem ? pytam poniewaz sama mam ogromny dylemat, poznalam kogos kto sprawia ze czuje sie jak przy nikim innym, swobodnie i bezpiecznie, marzy mi sie wspolna przyszlosc, zalezy mi na nim i jego rodzinie, ale patrzac racjonalnie jest on za duzym lekkoduchem, nie bierze zycia serio.

Gość tak, z tym ze to ja nie chce
komus psuc zycia, dlatego nie pozwalam na nic wiecej

Gość ifigenia mała
tak, ja żyłam intensywnie (nie chodzi tylko o seks) przez rok z pewnym muzykiem, nie jest on znany, tylko u mnie w mieście, ale jeździł po całej Polsce, koncertował w pubach (b. często w Gdańsku- ludzie go tam pokochali i jego zespół), gitara i te sprawy, facet miał dłuższe włosy, styl ubierania dość kontrowersyjny... Ale bardzo go kochałam. Jednak jak wyżej- żył lekko, bezproblemowo, żył muzyką. Mnie też kochał, był wgapiony we mnie jak w obrazek, ale wiedziałam że to nie przetrwa, bałam się takiego związku. Jednakże NIGDY nie zapomnę o tym. Byłam z nim rok, ale tego roku nie zapomnę do konca swych dni. Teraz mam innego faceta, z któym wiążę przyszłość. Tamtego już nie kocham, to tylko wspomnienie. Nie wróciłabym do niego. I teraz wiem, że on nie ma kobiety ale tylko dlatego że ma ich kilka i się dobrze bawi. Zrezygnowałam w odpowiednim czasie. Ale taki żywot muzyka.

up