Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hardbrejking

Zakochałam się w jego bracie !

Polecane posty

Gość hardbrejking

Hej. Jestem zaręczona i za dwa miesiące mam termin ślubu. Wszystko byłoby ok tyle, że sprawy bardzo się pokomplikowały. Chodzi o to, że pokochałam brata mojego narzeczonego. Wiem, że to okropne, ale ja wcale tego nie chciałam, po prostu tak jakoś wyszło, że spędzaliśmy ze sobą mnóstwo czasu i świetnie się rozumiemy, na dodatek czuję, że z jego strony to też nie jest tylko zwykła przyjaźń. Wiem, że to beznadziejna sprawa, ale jak postąpilibyście Wy ? Z jednej strony przecież coś mnie łączy z moim narzeczonym, z drugiej cały czas gdy się do niego przytulam czy coś to marzę o tym aby to był jego brat. I jeszcze na dodatek te jego słowa: "GDYBYM POZNAŁ CIĘ WCZEŚNIEJ ..." Piszcie coś, nie zostawiajcie mnie samej...

Gość bujaj
sie z małpami

Gość hardbrejking
To wszystko zdarzyło się tak szybko i nagle. Nie planowałam tego ani nie podsycałam tego, co zaczeło we mnie kiełkować. To się rodziło naturalnie a ja starałam się stłamsić te mysli ale już dłużej nie potrafię. I myślę sobie że nie ma już odwrotu, bo to zaszło tak daleko. Zdarzył nam się seks, ale tylko raz, i bez fanaberii. Było cudownie, choć ciężko mi się do tego przyznać przed sobą samą. Nie wiem co dalej. Powiedzieć narzeczonemu? Czy schodzić się po kryjomu? Nie wiem, zgłupiałam.

Gość bujaj
bylo nie dopuszczac za daleko a teraz nić braterska przez ciebie pęknie i sie pozabijają. giń kurwo niemyta

Gość hardbrejking
I tu pojawia się jeszcze jeden problem. Kiedy w rodzinie mojego narzeczonego zaczęły się żniwa, to pojechałam do niego na wieś i chciałam pomóc, np. ujeżdżając kombajn. A wyszło tak, że całkiem przez przypadek kochałam się z moim przyszłym teściem w stodole na sianie.

Gość hardbrejking
Masz rację, chyba sperma uderzyła mi do głowy.

Gość hardbrejking
Cud, że teściowa nas nie nakryła! :o Mój narzeczony ma jeszcze jednego brata, w ogóle cała jego męska część rodziny to są takie ciasteczka, że hej! :)

Gość powiedzcomyslisz
osz kurwa umarlam z tego podszywu :D

Gość Białe latawce
W dupie Ci się poprzewracało dziewczyno. Nie wiem jak tak można rozbijać rodzinę i siać nienawiść. Już zawsze będziesz jabłkiem niezgody wśród braci i nie tylko wśród nich. Skazujesz siebie i brata Twojego narzeczonego na gniew reszty rodziny i życie w męczarniach psychicznych

Gość hardbrejking
powiedzcomyslisz - 👄 Kiedyś przyszło mi do głowy ( a było to na naszych zaręczynach ) żeby wszystkim jego wujkom, braciom i kolegom zmierzyć długość penisów, a no przy okazji possać sobie też.

Gość ksjhdd;l
POWINNAS ZAWINAC DUPE I ODEJSC SUKO NIEMYTA

Gość hardbrejking
Myję się! Z narzeczonym w wannie, z teściem w strumieniu, z jego bratem we wiejskiej rzece, a z dziadkiem w balii!

Gość Białe latawce
Dosłownie, zawijaj dupe i wynoś się jak najdalej od porządnych ludzi

Moim zdaniem powinnas sie kierowac sercem. Jesli to przy nim czujesz ten "dreszczyk" to wybieraj tego, przy ktorym sie czujesz dobrze i jesli on darzy Cię wzajemnym uczuciem. Szkoda tylko jak tu niektórzy twierdzą, więzi braterskiej. Faktycznie moze to miec negatywny skutek, aczkolwiek jesli chłop ma rozum, to wie na czym polega miłośc itd. Jesli nic juz nie czujesz do narzeczonego a bedac z nim myslisz o innym, daj mu spokoj a wczesniej postaraj sie z nim to wszystko wyjasnic, tylko delikatnie, bo zapewne narzeczony bedzie brata obwiniac, ze zauroczył jego narzeczoną... Powodzenia.

Gość hardbrejking
Spierdalajcie! Same pewnie macie teściów wyglądem przypominających wiewiórki odpierdolone jak w święto lasu!

Gość hardbrejking
Strasznie mi przykro, że ktoś wpisując taki sam jak ja pseudonim dopisał dalszą część historyjki. To nie jest tak, że ja jestem jakąś suką. Nie chcę nikogo skrzywdzić, chciałam się tylko anonimowo podzielić swoimi rozterkami. Nie uprawiałam seksu z bratem mojego narzeczonego ani tym bardziej z teściem, mówię tylko, że obydwoje do siebie coś czujemy, ale próbujemy to gasić w sobie, już od jakiegoś czasu unikamy wspólnych spotkań, ale to nie jest możliwe. Oni są braćmi ale jednocześnie najlepszymi przyjaciółmi i ja nie chcę tego rozpieprzyć zastanawiam się tylko czy nie powinnam zapomnieć o nich obu. Na prawdę bardzo mi przykro, że ktoś ma taki tupet do oczerniania innych. Oby Ciebie - osobo podszywająca się pod mój pseudonim na tym forum - nie spotkał nigdy problem etyki moralnej, ale jednocześnie bardzo silne uczucie... hmm... może Ty nie masz serca

Gość ico to jest?
Nie ma to jak sie jebac z wlasnym szwagrem, kurwa co za patologia jebana

Gość dziewczyno, to nie jest zaden
problem!! myslisz ze mi sie nie podobaja czasem faceci przyjaciółek? jest na to jeden sposób: twoje żelazne morale mówią, krzyczą: NIEE! NIE WOLNO. I juz. Nie wiem nad czym sie zastanawiasz. Na Twoim miejscu zostawiłabym nareczonego (bo nic z tego nie bedzie) i spierdalała z tej rodziny dla wspólnego dobra.

Gość hardbrejking
Daję dupy tej rodzinie, bo w rodzinie nic nie zginie. :) Pieprzę się ze szwagrem, z teściem. jego dziadka mi donieście! Chcę wnet poczuć jego bolca, bo nie wydał jeszcze stolca. Wszyscy, wszyscy nadciągajcie! Swoje chuje possać dajcie! Bo ja jestem kurwo-miss. Mam wnet chęć obciągnąć dziś.

Gość hardbrejking
Jeżeli chcesz sobie pisać głupoty to sobie pisz podszywany hardbrejkingu ... żal mi Ciebie po prostu ...

Ale powiem Ci, ze na poczatku tez mi sie podobał brat mojego faceta :) moj typ itd, ale nie miał tego czegos co powodowało tzw" szok w majtach :D " Ale mi sie wydaje ze powinnas albo wlasnie za kazdym razem krzyczec sobie STOP!!! Ale pod warunkiem, ze nadal kochasz i czujesz cos do narzeczonego, bo jesli nie, masz racje... odejdz i zapomnij o obu :/

Gość powiedzcomyslisz
podszywie umarlam x2

Gość Ja mam tupet?!!!
To ty masz tupet, więc nie pierdol o oczernianiu innych i nie zgrywaj niewiniątka, bo prawda jest taka, że jesteś zwykłą dupodajką! Spójrz w lustro, a dowiesz się o czym mówię!!! Nikt przyzwoity i mający jakiekolwiek zasady nie pieprzy się z bratem narzeczonego! OK, można się zakochać, serce nie sługa, ale skoro nie umiesz tego załatwić w jak najmniej szkodliwy dla tego chłopaka sposób, to przyjmij do wiadomości, że jesteś zwykłą...

Gość hardbrejking
Ani raz nie napisałam, że kochałam się z bratem mojego narzeczonego !!! Ludzie ja tylko szukam odpowiedniej decyzji, którą w końcu muszę podjąć i tu nie chodzi o sferę cielesną !!! Opamiętaj się albo naucz czytać zanim napiszesz coś co może kogoś zaboleć...

Gość hardbrejking
Daję dupy, daję dupy za kropelkę słonej zupy. Ma teściowa ją gotuje i teścia mi podpasuje. Tuczy go jak kupną świnie, lecz w rodzinie nic nie zginie. Teścio jest jak młody prosiak, mówi do mnie: '' kurwa Zosia''. Lubi oral i analka, w jego spodniach niespodzianka. Dwie malutkie winogronka jego penis jak zła stonka.

Ja mam tupet?!!! Zanim zaczniesz pisać i klikać na klawisz ENTER przeczytaj dokładniej wypowiedź autorki. Ona nie daje "dupy". A jesli u Ciebie serce to dupa, to w takim razie co Ty posiadasz między nogami? patrzałki? czy migdałki? Nie masz serca dlatego tak łatwo idzie Tobie tego typu pisanie... jak byscie byli choc odrobine mądrzejsi, powinniscie pokazac autorce,ze jest od Was głupsza ( do autorki - sorry, to nie tak do końca o Tobie ) ale z tego co widze, reprezentujecie sobą krowie łajno, gdzie jak jeden sie zesra, reszta robi w to samo miejsce...

Gość Zdarzył nam się seks, ale tylk
o raz!!! Co? Ja to napisałam?! To ty się opamiętaj, bo krzywdzisz wszystkich wokół i nie widzisz w tym problemu, tylko żalisz się na kafe jakaś ty biedna! To chore!

Gość dziewczyno, to nie jest zaden
przeciez ja ci napisałam i dziewczyna powyzej jakie jest jedyne odpowiednie wyjscie z sytuacji. jednak nie odniosłas sie... chcesz usłyszec ze mozesz odejsc do brata faceta? mozesz. zobaczysz co zrobisz z ich rodzina. nie wybacza ci ani za rok a ni za dziesiec. w koncu sie i tak z nim rozstaniesz i efektem twoich zabaw bedzie jedynie rozbiata rodzina. the end.

Gość hardbrejking
Ja rozumiem moi mili Żeście się na mnie wkurwili Ale to nie była moja wina To on wpychał mi pingwina Ja nie chciałam chuja ssać On mnie zerżnął, kurwa mać Staremu też się podobało Ciągle krzyczał, że mu mało

Gość hardbrejking
Dzięki malunia333 (rozumiem to o autorce)