Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rennndennn

NIGDY WIECEJ TAKICH PANIENEK!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość rennndennn

mówie jej "chodzmy na basen" kręciła nosem,że nie.... Że ona ma stary strój kąpielowy, że jej cos tam wystaje... Myślałem,że jebne co za problem, wygladała ok, ważne,żeby sie dobrze bawić.... mielismy isc na impreze, to tak sie wytapetowała,że jej nie poznałem:-O Tzn ledwo ja poznałem:-O Bałem sie, jaka bedzie siara kiedy to spłynie:-O Przestaliśmy sie widywac, juz wole byc sam i jezdzic na dziwki niz spotykac na swojej drodze panieki, które nie aja swojej pasji, a raczej ich pasja jest patrzenie w lusterko i kupowanie azideł i ciuchów. Na kebeby chetnie chodziła, a potem jeczała,że jej wystaje tłuszcz z bioder:-O powiedziałem jej" no to kebeb albo siłownia" to sie popłakała:-O

Gość hahahahahahadobreeee
nie masz podejścia do kobiet i tyle. Chciałbyś, żeby ładnie wyglądała, a mówisz, że nie lubisz jak patrzą tylko w lusterko.

Gość rennndennn
a gdzie tak napisałem,że chce zeby dobrze wygladała? chce zeby była normalna a nie pustostan:-O

Gość hahahahahahadobreeee
no tak, w sumie masz racje. Skoro moja dziewczyna interesuje się modą i makijażem to rzeczywiście pustostan. ;/

Gość ht5y4
jasne a jakby byla zle ubrana i zle zrobiona to nie spojrzalbys :o chodz se na te dziwki zadna strata dla narodu 🖐️

Gość Marlenka23
Tak, chodź na dziwki a od normalnych dziewczyn się odwal!!! Jakie to musi być obrzydliwe kochać się z chlopakiem, który puszczał się z kurwą :O:O bleeeeee Chodź sobie na nie i wszyscy na tym zyskają :)

Gość rennndennn
nie mówię,żeby nie inetersowała sie makijazem, ale BEZ PRZESADY:-O Ona zje ciastko a potem 30 min truje dupe,ze przytyła:-O To nazywacie normalnościa?:-O

Gość wiem wiem o czym mowisz
teraz panny to tylko: -solara -milion cieni na oczach - zero zainteresowań sa zainteresowane tylko facetem Mało która dziewczyna jest dziewczęca, ma urok i nie buduje swojej wartosci poprzez uznanie mezczyzny. Na niektóre to żal patrzec:-O

Gość Kotek 001
Ale ty randsn jesteś pusty , czym wiecej takich dupkow tym ja sobie wiecej porucham . Z kobieta jak z dzieckiem trzeba

Gość dlaczego obrazacie autora
za to,że chce pogadac z panienka o czys wiecej niz tylko o jej wygladzie/wadze???

Gość maryyyjane monroe xD
masz racje autorze, tez bym sie wkurzyla na twoim miejscu. Z taka dziewczyna nie ma przyszlosci. I tak sprzedalaby cie kiedys za lusterko albo puder

Gość nie zadbałes o nią stary
Twierdzisz, że wyglądała dobrze i bez tej tapety? Widocznie jesteś za mało przekonujący, skoro ona nadal to robiła w przekonaniu, że potrzebuje. Dlaczego myślisz, że poziom inteligencji w jakiś sposób wiąże się z zainteresowaniem wyglądem? Osoby upośledzone umysłowo przeważnie nie malują się wcale. Myślisz, że ona to lubi? Lubi wydawać mnóstwo pieniędzy na kosmetyki, które przeszkadzają jej w np. zabawie na basenie? Wiesz, że co chwila trzeba latać do kibla i poprawiać taki makijaż? Nie - ona tego nie lubi, a robi to, bo wydaje jej się, że inaczej byś jej nie kochał.

no tak.. teraz takich panienek coraz wiecej... dobrze zrobiles zrywając z nią- szukaj a znajdziesz:) w teatrze, muzeum, itp. bo tam blachary nie chodzą :) pozdro

Gość on to chyba też nie chodzi
po teatrach i muzeum - w każdym razie nie tam poznaje swoje dotychczasowe dziewczyny.

Gość do ciebie rennndennn
nie ma w tym twojej winy,nie przejmuj sie tym co ci tu wypisuja.miales jakas dziwna laske;) ty jestes ok;)

Gość jajajjaszcz
hehehe a co to za laska ktora tylko patrzy w lustro i dba o to zeby byc dobrze ubrana,wyglad jest wazny,ale widze ze dla niej poza nim nic innego waznego nie bylo:D Pustak z niej i tyle:P:P

Gość jajajjaszcz
i ta tapeta...tona tapety,brrr......fuj:D

Gość dfdffbgvgs
blachary teraz beda bronic swojej "kolezanki":D

Gość trybuscze
bardzo dobrze zrobiles ze rzuciles tego pustaka.Kurwa ze tez baby nie potrafia sie normalnie umalowac,tylko musza tone tapety na siebie nalozyc,a rano ,po nocnej balandze jak taka w świetle dziennym zobaczysz,to nic tylko spierdalac

Gość Kotek 001
Ale wy faceci jesteście pojebani, sami tego chcieliscie , kobiety się tylko dostosowują . Kiedyś babki wcale albo mało się puszczaly , było złe , teraz się puszczają tez zle