Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisssskaq

kobiety macie modnie ścięte włosy??

Polecane posty

Gość monisssskaq

jakie fryzury są teraz modne?? kompletnie niec nie wiem na ten temat a mam zaplanowana wizyte u fryzjera:/ wiem ze mi doradzi ale wole tez sama miec jakis pomysl.. krotkie czy dlugie itp itd

Gość ania lubi lato
ja mam blond dlugie proste rowne nie lubie wycieniowanych wlosow podcinam tylko raz w miesiacu koncowki lubie swoje wlosy sa piekne i naturalne bez niepotrzebnych udziwnien :)

Gość przeciętna 35 - bezrobotna
teraz modne są bardzo krótkie fryzury i proste cięcia

Gość a hj kl
też mam proste blond, ale cieniuję:) nie lubię nijakich włosów

ja ma prawie do pasa równe, chociaz nie, w sumie są lekko pocieniowane ale naprawdę bardzo delikatnie. tak aby na górze się dobrze układały. grzywka na bok. nie obcinam

Gość ania lubi lato
nie mam nijakich wlosow jak napisalam mam dlugie proste rowne sa bardzo geste i mam ladny odcien blond oczywiscie farbowane :) a nijakie to sa cieniowane zwlaszcza po umyciu bo wygladaja jak wiechcec na glowie :) i dopoki cos z nimi nie zrobisz wygladaja jak siano ja wystarczy ze umyje naloze odzywke odzywke i jedwab i wygladam slicznie moje wlosy sa zdrowe i blyszczace nie ma to jak prostota i elegancja :)

zalezy jakie sie ma wlosy ja mam zajebiscie proste i mam delikatnie pocieniowane ale nie musze ich prostowsc bo same sie super układają tak jakby byly wyprostowane

Gość katjuszaaaaaaaaaaaa
nie patrz co jest modne tylko co ci pasuje do twarzy. mi np pasuje najprostrza i najbardziej banalna fryzura aczkolwiek odsloniete czolo opaska i wlosy spiete do tego w kucyk albo normalnie rozpuszczone. w grzywach wygladam ochydnie i pospolicie:-O

Ja ogólnie nie lubię u kobiet krótkich włosów i teraz zapuszczam... raz obciełąm i żałuję :( bo miałam takie dobrze za łopatki ( jakieś 10cm do pasa mi brakowało :( )

Gość to jest bez sensu
ja nie znoszę kombinowania i udziwnień, więc mam najprostszą fryzurę jaka może być. włosy do łopatek, które są w fazie zapuszczania, prosto ścięte, wycieniowane tylko po bokach przy twarzy, do tego prosta grzywka, którą obecnie spinam do góry, bo mnie chuj strzela jak mnie coś smaga po czole :P raz prostuję, raz zostawiam naturalne fale, raz podkręcam, raz spinam i to mi pasuje 🖐️

Gość stigma
Włosy do pasa lekko falowane - to dopiero wiocha. Każda fryzura jest ładna o ile cięcie jest dobre i profesjonalne, a włosy odrastając nie tracą od razu kształtu.

Gość kasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja też myślę o zmianie fryzurki...dotąd miałam dosyć odważne cięcia... trochę odrosły ale mam chęć na coś dłuższego ( przynajmniej do ramion) więc muszę jeszcze trochę poczekać aż odrosną