Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gryzzelda

coraz wieksze chamstwo na kafe?

Polecane posty

jestem juz tu od kilku lat, ostatnio znacznie mniej z powodu ograniczonego czasu wolnego. Pytenie od osob, ktore tez zagladaja tu od dluzszego czasu: czy nie wydaje wam sie, ze coraz gorzej sie tu dzieje? Znaczy sie bluzgi byly zawsze, glupie tematy tez, ale jakos ostatnio ciekwaych tematow jest coraz mniej za to chamstwa coraz wiecej... tak tylko chcialam sie podizelic moimi spostrzezeniami ;) i wiem, ze jak mi sie nie podoba to moge nie wchodzic.

a ja myślę, że jest było i będzie tak samo :O na innych forach, gdzie każdy musi się zalogować i może mieć jeden nick, są normalni moderatorzy nie ma takich rzeczy. A tutaj jest wolna amerykanka. Ktoś ma zły humor, to napisze na pomarańczowo i zbluzga innych anonimowo i uważa, że jest super :O

Gryzzelda o tak, właśnie o tym samym gadałyśmy z dziewczynami z sierpnia 2008. To co się działo kiedy, to pikuś w porównaniu z obecnymi tematami ;D

Gość do wiosna wiosna
chooj ci w dupe gryzelda

no ale to zawsze byl urok kafe, ze mozna byc naprawde anonimowym, ze nawet nie trzeba miec stalego nicka. I bluzgi byly, owszem, ale teraz to nawet nie trzeba sie specjalnie starac zeby zostac zmieszanym z blotem (przyklad powyzej)

Ale ja nie wiedzę problemu, jak wam nie pasuje to możecie zawsze wyemigrować na forum zamknięte. A na kafe nigdy nie było gorzej. Zawsze było tak samo. Wiem co piszę, bo siedzę tu już długo...długo.

ja na stałe piszę na innym forum, ale z sentymentu lubię czasem wejść na kafe ;) pierwszy raz byłam na tym forum w 2005r. i od zawsze jest tak samo

Gość vbm
a najbardziej męskie są matki...sorry ale taka jest prawda

Gość vbm
chamskie *

Ja też odwiedzam kafe z sentymentu :D. Ale też średnio przejmuję się tym co ktoś pisze :D. Chyba, że ma podstawy ku temu by pisać coś nie tak na mój temat. Z drugiej strony, lepiej żeby na kafe był poligon do wyładowania się niż w rzeczywistości :D. Było trochę lepiej, podszywy i pomaranczki też były jakieś takie bardziej na poziomie, a teraz ehhhh :D. Też siedzę tu strasznie długo.

Gość takiii
a ją odwiedzam kafe,ponieważ jest tu o wiele ciekawsza lektura codzienna niż te żałosne gazety,a co do chamstwa..jest strasznie,myślę że osoby samotne,nie mające co robić wybierają taki sposób rozrywki,dziwne ale bywa. Nie ma to jak kafe w pracy:)

Ja nie siedzie tutaj bardzo dlugo, ale pisze tez na innym forum i musze niestety sie przychylic do tego tematu i potwierdzic, ze takiego chamstwa jak tutaj to jeszcze nie widzialam. A najbardziej w tym wszystkim wkurza mnie to, ze jak juz ktos cos ma do powiedzenia bo mu cos nie pasuje to sie zrobi pomaranczka i jedzie anonimowo po wszystkim i wszystkich. Miejcie odwage napisac to z czarnego nika :)

no wlasnie ostatnio kafe robi sie nawet bardziej zalosne niz gazety :O chociaz wszystko zalezy jakie gazety sie czyta ;)

Gość kobietka :)
kafe schodzi na psy :( już nie idzie "porozmawiać" kulturalnie... trzeba się wyzywać od najgorszych bo inaczej dzień stracony, szkoda, że już prawie kazdy temat tak wygląda...

Gość Bert Power
spieeeerdalaj szmato

Gość do Bert Power
szmata cię zrobiła