Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POduniaaa

Pytanie do MAM Z UK-gdzie kupiłyscie biustonosze do karmienia???????????????

Polecane posty

Gość POduniaaa

Wiem,ze sa w Mathercare,ale drogie :(,znacie inne sklepy??

Gość kijevna
podunia - jeśli masz miseczkę od C wzzwyz to nie żałuj na dobry biustonosz, a w Mothercare można takie dostać - znam jeszcze inne miejsca, ale droższe

idz do0 mothercare oni tam maja nie tylko takie babcine materialowe w kwiatki. Ja sobie kupilam normalne push up tylko mozna je bylo odpinac (miseczki). Niby nie jakies z koronkami i wyszywane ale zwykle gladkie push up (bialy i czarny). Pani mnie wymierzyla, czarny rozmiar miala na sklepie a bialy byl za duzy w obwodzie wiec mi zamowila i odebralam jakies kilka dni pozniej. I owszem kosztowaly cos chyba z 20 f za sztuke (nie pamietam dokladnie) ale sa swietnej jakosci (trzymam bo moze kiedys znowu sie przydadza). Takie 'babcine' z materialu mialam tez z mothercare ale tylko do spania.

Z mothercare ale kupione na eaby - dużo taniej, akurat facet z miasta gdzie mieszkamy wystawił za 1/3 ceny :D

Gość mamcia668
ja sobie kupiłam karmnik w Kris Line, jstem zadowolona. Łatwo się odpina i nie obciera. No i mi się osobiście bardzo podoba konkretny model http://www.krisline.com/product,products,188.html

Gość tylko bravissimo
jak wyżej, piekna bielizna. Poszukaj coś też z Hot Milk.