Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZielonaWyspa

Gips od kostki po krocze

Polecane posty

Gość 602
Witam zagipsowane 🖐️

Gość 603
spoko ;) odliczamy :classic_cool:

W poniedziałek poćwiczymy z koleżanką. Znalazłyśmy sklep ... hurrra ... :). Firmowy TOZMO, który znajduje się prawie pod nosem :).

Dzięki, prześwietliłam już net jestem już na etapie, że wiem jak ma wyglądać mój gips :). Pozostaje jeszcze kwestia jak go założyć lub zdobyć :) - jak zmotywować do działania fachowców w szpitalu :).

Gość król sobotnich parkietów
Hej laseczki 🖐️ do wieczora ;)

Hm ... no powinnam :). To co wczoraj uzyskałyśmy nie za bardzo przypominało taki gips ;). Dzięki za tę fotę. Dołączę ja do wzorów, które dostałam od paru osób. Starczy mi jeszcze na jedną próbę. Zobaczymy dzisiaj ;).

:), dzięki nie widzę siebie w tej roli na razie ;). Ale muszę pomyśleć. Im dłużej czytam na ten temat, tym bardziej jestem zaszokowana. Tej fotki z castmemories nie mogę zobaczyć. Pewno ją już wykasowali. A mojej sprawie, chyba już rozwiązałam ją. Dopadłyśmy młodego, świeżo upieczonego lekarza, który zgodził się założyć mi gips. Muszę przyznać, że bałam się spotkania z nim, co mam mu powiedzieć ;). W sumie poszło nieźle. Oświeciłł mnie troszkę i zgodził się bez problemów. Kiedyś jak był w szkole też tak kombinował podobno. Nawet załatwi mi kule, bo przyznam ... nie pomyślałam o nich :).

Gość @asiax
co za historia :) fotki na castedmemories nie skasowali, tylko nie pozwalaja hotlinkować :P trzeba wejść na stronę http://castedmemories.com/

Hej, hej, hej 🖐️ A gdzie się podziewa moja ZielonaWyspa?

Pewnie relaksuje się na słonecznych Kanarach przez operacją, która ją czeka :) .

Moja ulubiona ZielonaWyspa :)

Właśnie powitałam piątek ... zagipsowana :). Ledwo żyję. Poranna ... prawie południowa :) toaleta mnie wykończyła :(. Totalnie brak mi sił, nawet na pisanie na klawiaturze. Chodzenie z kulami to masakraaaa. O mało nie zapoznałam się z podłogą ;).

Gość @asiax
ktorą nogę zagipsowałaś?

Hej laseczki 🖐️ Jutro sobota ;) (dla niektórych w gipsie na własne życzenie :D)

Mam gips na lewej nodze. Jestem wykończona :(. Nie wiem czym bardziej. Odwiedzinami i gadaniem tego samego przez cały dzień, czy próbami ... hmmmm ... niech pomyślę jak to ująć ... pokracznego chodzenia z tym gipsem przy pomocy kul ;). Po chwili zastanowienia, chyba pierwsza opcja wchodzi w grę. Szczęście, że moje plany w większości udały się. Piszę w większości, bo chyba będę musiała posiedzieć w tym gipsie do czwartku :(. Będę miała ponowną wizytację tych samych osób i gips musi wyglądać na ten sam. Troszkę go przybrudzę jeszcze. Może wybiorę się na jakiś spacer :). Strasznie sztywno i twardo w nim jest :). Szczęście, że już jest suchy i jest mi w nim cieplej. Noc z czwartku na piątek to była masakra. Piątek też, wspomniałam wyżej.

Heloł Wam :) myslałam ze juz nie znajde tego topiku bo nie wiem dlaczego wszystki ulubione tematy mi wywaliło:( poza tym znalazłam ten sam topik zalożony przez ZielonaWsypa..

Hej moja ulubiona 🖐️ Najłatwiej odszukać wpisując: gips krocze :D