Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

Sprzedam 3 pary buCIKÓW na wiosnę REEBOK i inne.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Mam na sprzedaż 3 pary butów dziecięcych. Niebieskie adidasy firmy Reebok, stan idealny, córka miala ubrane je zaledwie 2 razy, rozmiar rozmiar19.5, ale wydają sie na ciut większe. cena bucików 40 zł Różowe półbuty stan dobry +, rozmiar 20, cena 15 zł. Kolorowe trampeczki rozmiar 19, stan bardzo dobry15zł. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/93862f02914730a3.html w razie gdyby link nie działał, trzeba zobaczyć gdzieś jest spacja i ją zlikwidować. polecam!!!!

Gość a te buty to używane są ?????
podróbki??

Gość a czy nie sa przepocone??
jak stoi sprawa ich zapachu?? :O

butki używane, tylko przez moją córcię, Reeboki były ubrane zaledwie 2 razy stan idealny, różowe półbuty stan bardzo dobry z minusem, trampeczki stab bardzo dobry. Reeboki oczywiście oryginalne, maja napis w środku na wkladce, na języku od srodka i na zewnatrz i na podeszwie.

Gość Gdybym miała mozliwosc
a czemu nie oddasz ich komus za free?? czemu chcesz zarobic? a moze bedziesz miala kolejne dziecko i sie przydadza??

Gość no hahaha ha
"czemu chcesz zarobic?" a czemu ty jestes taka durna? Ty oddajesz wszystko za free? to daj mi swoje mieszkanie :P Chętnie wezmę :P

Gość Gdybym miała mozliwosc
ja nie kupuje takich rzeczy ,ani nie sprzedaje.Sama jeses durna pomaranczo :O.

ano dlatego chce sprzedac bo mojej córci tez potrzeba kupić teraz nowe buty na wiosnę a nikt mi ich za free nie da. wiec sprzedaje 3 pary starych zeby kupić nowe :)

Gość no hahaha ha
nie kupujesz nie sprzedajesz tylko kazesz rozdawać za darmo haha

dokladnie. nie mowie ciuchy, ciuchów po małej nie sprzedaję bo oczywiście na pewno będe miala więcej dzieci, a kupic caly zestaw ciuchow na nowo a kilka par butów to różnica finansowa ogromna.

Gość nie widzialam takiego jeszcze
Po co kupiłas dziecku tyle butow skoro jedne ubrala tylko 2 razy :O ?? i teraz je sprzedajesz jako prawie nowe?? teraz placzesz ze nie masz na wiosne na nowe? zastanow sie co piszesz autorko.

a kto powiedział, że ja je kupiłam? ja? czy Ty? reeboki dostala w prezencie, trampeczki również, tylko półbuty jej kupowałam. z reszta po co ja sie tlumacze? zwyklej pomaranczowce??

Gość bardzo ładne - ja bym
kupiła, ale jeszcze nie wiem czy będzie córcia czy synek ;) może w poniedziałek się dowiem ;)

WRÓŻKO------> spróbuj na szafka.pl.Tam mnóstwo mamuś siedzi:)

Gość do wróżki....
"zwykla pomaranczowka" mnie rozjebala..a ty co jestes niezwykla bo na czarno...???? dzizas co za nadęta szmata z ciebie !!!szok!!!

wystaw na allegro,tam są normalni ludzie...... tu zaglądam raz na kilka miesięcy,by sprwdzic czy kobiety poszły po rozum do głowy,ale nie ,przeważnie rynsztokówy tu zaghlądają.....butki cudne,ale ja mam synka :-) Pozdrawiam.