Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w3rf4tf3

WIERZYCIE W TO,ZE JAK SIE CZEGOS BARDZO PRAGNIE TO MOZNA TO PRZYCIAGNAC? TO

Polecane posty

Gość w3rf4tf3

tzw moc podświadomosci, ciekawe, ile w tym prawdy?

Gość bn vmvghnvgb
wierze w to...to prawda ale trudno spelnic wszystkie wymogi by moc pzyciagnac to czego sie pragnie

Gość w3rf4tf3
to jak to zrobić,żeby np. przyciagnąć miłość?

Gość w3rf4tf3
pragnę się wysrać ciekawe czy to sie spełni

Gość w3rf4tf3
podszywie jak zapragne zebyc zdechł to tez się spełni:)

Gość w3rf4tf3
chcę żeby połowa kuli ziemskiej zdechła i żeby metrowy chuuj ładował mnie w doope

Gość w3rf4tf3
podszywie jestes smieszny chyba twoja stara ładowali kilometrowym hujem ze wyszło takie gówno jak ty, nara frajerze :D

Gość w3rf4tf3
a twojej starej mucha usiadła na brudnej piśdzie i tak sie poczełaś mucha uprzednio lizała jaja rumunowi

Gość polsak
czemu zadajesz tak skomplikowane pytanie na forum, to kwestia poznania siebie, wszystko jest mozliwe,

Gość paschalina
poszukaj sobie tematu "pozytywne myślenie raz jeszcze" ;) tam jest baaardzo obszernie opisane co i jak sobie afirmować ;) a i owszem, wizualizacja działa, mogę to potwierdzić ;)

Gość nie wierze bo juz bym dawno
w totka wygrała :o

Gość kobietachetna
to od dzisiał przyciagamy głod i pomur Pamiętaj, że wiele narodów szykuje sobie zupełną zagładę. Nie wiedzą, że czym kto wojuje, ten od tego ginie. Powiedziałem do Piotra w chwili, gdy Mnie napadła zgraja sług Kajfasza: schowaj do pochwy miecz swój, bowiem kto mieczem wojuje, od miecza ginie. Podobnie jest dziś z narodami świata; okłamują siebie nawzajem, ciągle przysięgają pokój, zbierają się na konferencje tylko po to, aby uciszyć podejrzenie drugiego, a sami z uporem maniaków się zbroją. Największa broń atom, powiem ci, ten arsenał broni nie będzie użyty, bo Ja już nie będę dłużej nawoływał o miłosierdzie, ale Swój miecz spuszczę na ziemię. Ten miecz to głód, ciężkie choroby, na które nie będą mogli znaleźć leku. Pójdzie morowe powietrze tak ciężkie, że jedna czwarta ludzkości zginie bez wojny nuklearnej na ziemi. Przed przyjściem Moich aniołów świat dozna jeszcze większej klęski. Za ucisk grzechami na ziemi, cała przyroda stanie przeciw człowiekowi. Wystąpią powodzie, trzęsienia ziemi i będą dwa słońca o blasku tak krwawym i strasznym, że ludzie mdleć będą. Potem nastąpi noc ciemna i głucha, jedynie wichry będą spuszczone z uwięzi i ziemia będzie drżeć w konwulsjach. Z nieba będzie padać krew, błoto, ogień, kamienie. To będzie początek kary Syna Bożego z niebios. Potem będzie wielkie milczenie i znak wielki Syna Człowieczego o blasku takim, jakiego nikt nigdy nie widział. Zstąpią Aniołowie, Patriarchowie aby widzieć karę, jaką za swoje grzechy otrzymała ziemia i jej mieszkańcy. Potem cały świat zatrzyma się na moment, by godnie przyjąć Tego, który odkupił ludzkość. Wówczas wszystkie kary i grzechy będą zebrane i rzucone w morze ognia, aby więcej nie nękać ziemi i jej dzieci. Pasterzem tej gromady ludzi będzie sam Syn Boży. Radość, wolność, miłość, braterstwo zapanuje na ziemi. Pamiętaj, że te słowa są bardzo prawdziwe. Zbuduję nowy Kościół, nowych ustanowię kapłanów. Ja będę Najwyższym Kapłanem. Otrę łzę z każdego oka. Szatan, śmierć, zło, niewola będzie wrzucone w jezioro siarki wieczystej, skąd nigdy nie będzie powrotu. Tych, którzy wytrwają w miłości Boga i bliźniego do końca, czeka zbawienie. Ci, którzy ukochali drogę szeroką, wiodącą na zatracenie duszy i ciała - zginą. Jednak czasy będą skrócone dla panowania zła. Ostanie się wiele dusz dobrych. Pamiętaj, modlitwa, praca dla bliźnich, ofiara, zaparcie się siebie na codzień - niesie zbawienie. Przyjdą dni, gdy kubek wody czystej, kromka chleba będzie więcej warta niż kilo złota. Wówczas ten, który podzieli się z bratem, będzie miał szansę na zasługę życia z Najwyższym Pasterzem, Jezusem Chrystusem w Królestwie Bożym. Ja, Bóg przyjdę do swoich włości by paść Moje owce na łące zielonej, aby miała łaskę obfitą i dobre życie. Amen.

Gość kobietachetna
gfhrtys