Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia kkkkk

Jak myślicie opłaca się być w avonie...??

Polecane posty

Gość gosia kkkkk

Wpadłam na pomysł żeby zostać konsultantką np.avonu.. Tylko nie wiem czy to mi się opłaca.. Co o tym sądzicie????

Gość lider avonnnnn
Nie zarobisz na tym wielkich pieniędzy będąc na stanowisku konsultantki ... To jest praca dodatkowa ale jak wpadnie Ci 100-500zł to też jest sporo(na drodze nie leży)....

Gość lider avonnnnn
Opłaca sie.. Nawet jak wpadnie do portfela 100-500zł to jest lepiej niż jak by ich nie było...na drodze nie leży:)

Gość gosia kkkkk
A są jakieś kary za nie składanie zamówień,jakie trzeba mieć zamówienia???

Gość lider avonnnnn
Nie ma żadnych kar za nie składanie zamówień.. Nie ma też kwot na jakie trzeba mieć zamówienie,składasz na ile masz-ale żeby nie płacić za przesyłkę to trzeba mieć zamówienie na 150zł.... Nie ma też żadnych kosztów wpisowych jak i wypisoaych(rezygnujesz kiedy chcesz)...

Gość a ja napisze tak wlaasnie
To juz lepiej byc w FM lub innej firmie MLM Zarobki wieksze zadnych kar i zobowiazan

Gość a ja napisze tak wlaasnie
zreszta jesli jzu zaczyna sie wspolprace z takimi firmami t onei po to zeby kupowac tylko dla siebie tylk ozeby na tym zarabiac tworzac grupy konsumentow lub sprzedajac ten towar z marza. o to w tym chodzi. bo jesli ktos chce kupowac tylko dla siebie t ojuz lepiej kupowac normalnie na miesice w drogerii albo w aptece

Gość lider avonnnnn
Tak jestem liderem Avon i powiem że kremy z avonu serii anew są do dupy....ale za to soulutions są o połowę tańsze i lepsze.... Ale poza tym reszta kosmetyków jest spoko... Można też zostać konsultantką Avon kupując tylko dla siebie i rodziny i płacić taniej o określony upust...