Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 12, 2011 nie mam pojęcia jaka to karta, nie umiem jej znaleźć i nie mam płyty instalacyjnej próbuję od wczoraj... help :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Marzec 12, 2011 szukasz sterowników na stronie producenta płyty głównej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 12, 2011 jak znaleźć jej nazwę? bo mam ściągniętego everesta i tam jest nazwa płyty głównej - nieznane :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Marzec 12, 2011 spróbuj PC Wizard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 12, 2011 mam dość :O ale już wiem że płyta główna to asus m2v-mx se nie mogę znaleźć sterowników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kfdjfkjfdklsdjfklsd Napisano Marzec 12, 2011 Nie dostałaś płyty razem z komputerem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Marzec 12, 2011 musza być na stronie producenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 12, 2011 to nie jest mój komputer a właściciel wyjechał :O musiałam go formatować i dźwięku nie mam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 12, 2011 :D XP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 12, 2011 siedzę na tej stronie asus i się nie umiem na niej odnaleźć :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 12, 2011 ale konkretnie proszę!!! do dźwieku to który? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie umiesz szukać Napisano Marzec 12, 2011 http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=pl-pl w lewym górnym rogu jest wyszukiwarka i wychodzi na to, że jest to plik Realtek Audio Driver V5.10.0.5366 for Windows 2000 Server/XP/XP MCE---(WHQL) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 12, 2011 kim jest mandaryna...? :O jak na to klikam to mi się wyświetla 20 programów do pobrania w tym avast który też powinnam pobrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 12, 2011 a... bosz... jaka ja ciemna masa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziewczyna studenta Napisano Marzec 12, 2011 musisz koniecznie pobrac tego avasta, inaczej płyta nie bedzie grać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 12, 2011 kuurwa, nawet avasta nie mogę :O trzeba wysłać sms zeby dostać hasło i mam jakis bład przy wysyłaniu swoja drogą to ciekawe za ile ten sms bo nigdzie nie jest napisane :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 12, 2011 uwaga! pobieram plik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach