Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzesław

Mężczyzna w pończochach

Polecane posty

Gość Grzesław

Chce poznać opinię kobiet na temat noszenia pończoch przez facetów, nie chodzi mi o sex, ani o inna erotykę tylko o samo chodzenie. Proszę o opinię.

Gość krups
obstawiam, że kobiety nie wypowiedzą się na ten temat , ponieważ nie mają wiedzy jak to było w XVII wieku , powiedzą, że jesteś głupi albo coś w tym stylu albo , że pedałem jesteś a nie wiedzą o tym, że w XVII wieku to właśnie faceci pokazywali się publicznie w pończochach a gdy kobiety zaczęły zakładać pończochy jedwabne to się okazało, że pończochy są tylko dla kobiet ale na fotografiach z lat 30-tych zeszłego stulecia widać, jak chłopcom spod krótkich spodni wystają pończochy ale kobiety o tym nie wiedzą albo nie chcą się przyznać, że zakładają męskie ciuchy :)

Gość sadffffffffffffff
krups Co z tego że na początku chodzili w pończocha tylko faceci jak tera jest zupełnie na odwrót,więc nie ma to nic dorzeczy!!

Gość koliiop
Grzesław jak Ci sie podoba to choć ,a może Cie to podnieca tez chodź :) a zreszta co bee pisać i tak zrobisz po swojemu

Gość gamera
Jak było w latach takich to a takich to nie ma sensu mówić, bo były też czasy , w których ludzie umartwiali się nie myjąc , czy to znaczy, że dziś moda na niemycie powinna wrócić? Facet w pończochach wygląda po prostu idiotycznie i nie ma po co dorabiać do tego ideologii.

Gość ljh;kg;;
ciota

Gość sratata876
wujek

Witam, wszystkich tych, co w pończochach w słoneczną niedzielę.

Gość kobieta w kalesonach
facet w ponczochach?:) Nie podoba mi sie to. A nóżki golisz?

Gość aha i achhhhhh
Na Robin Hoodzie ok. Ale tylko na nim. :P

Tu nie chodzi o literaturę tylko rzeczywistość:-D, a Robin Hood był w rajstopach:-D

Gość aha i achhhhhh
eeeeee.......... znaczy się, ty chcesz do tych ponczoh pas nosić? Czy o samonosnych myślisz? :D

Gość aha i achhhhhh
pończoch oczywiście :D

Gość do autora Grzesława
no ale po co facet miałby nosic pończochy, bo nie rozumiem.... to jakis fetysz??? powaznie pytam...

Chodzę w pończochach, bo lubię, nie chodzi tu o sex, ani przypodobać się komuś, ale dla samego siebie, ostatnio do pasa, ale i samonośne też ubieram.

Gość aha i achhhhhh
jak dla mnie ok, możesz nosić, co chcesz i jak chcesz. mam duży zasób tolerancji :D Ale moim facetem byś nigdy nie został.

I dlatego o to niedbam, bo wiem, że kobieta ma się "ubrać", a facet w byle czym "standardowo", bo kobieta nie akceptuje.

Witam wszystkich tych co lubią chodzić w pończochach i serdecznie pozdrawiam.

Gość retroskopia i wirus
Mi jest generalnie obojętne, co ktoś nosi, czy nie (pomijając ekshibicjonistów, których nie toleruję), ale z facetem w rajtuzach bądź przebierającym się w damskie fatałaszki bym się nie związała :) No nijak mnie tacy nie pociągają 🖐️

Gość lllllllll
niepozdrawiam cioto

Noś sobie co chcesz, ale jeśli od dzieciństwa rosłeś w przekonaniu, że pończochy są zarezerwowane dla kobiet, a mimo to bardzo chcesz je nosic nie świadczy to co nieco o Twojej psychice? Skoro twierdzisz, że to nie jest fetysz No i pończochy ubiera się w jakimś celu np. gdy jest zimno a się nie lubi rajstop i głupio z gołymi nogami

Masz rację kultura, że pończochy nosi się po coś, ja latem noszę bo przyjemne, a zimą, bo cieplej w nogi i wygodniej w szalecie. Pozdrawiam

Gość Adżelika LovCam
Witam!!!Ja uważam,że pończochy u mężczyzn to przyszłość.Nasze społeczeństwo niedojrzało jeszcze być może do tej formy kreacji na ulicy ale uwierzcie-to się zmieni.No bo niby ostatecznie to co w tym takiego złego?Nic!!!Już teraz.Już dziś na ulicach większych miast...a w szczególności Warszawy...tak jak ulicami wielkich postępowych metropolii kroczą odważni mężczyżni w pończochach.Co więcej łączą je z rozmaitymi stylami,np oldschoole'owym stylem miejskim co obecni w wiellkim świecie jest na topie.Np wysokie sportowe buty z cholewami i jęszykiem lub specjalne trampki i pończochy.Góra to t-shirt...jakieś okulary np pilotki.Złoty wisior,duża torba skórzana i dodatki.Full Wypas!!! Pończochy to przyszłość.Pozatym facet w takich pończochahc wygłąda super męsko i od razu wiadomo po sylwetce,że dba o siebie i jest kimś z górnej półki a nie jakimś tam plebsem w ochydnym tekstylnym dresie....ble.Pończichy to jest to!!!