Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzesław

Mężczyzna w pończochach

Polecane posty

Nie chodzę rabować to mi na głowie nie potrzebne, tylko na nogach, by zimą cieplej było:)

Fetyszyzm - podniecenie wywoływane jest przez kontakt z przedmiotem, „fragmentem ciała partnera, albo partnerem w połączeniu z przedmiotem (bielizna, skórzane stroje, gumowe przedmioty, buty, obrazy, przebieranie się w odzież płci przeciwnej). Przyczynami bywają zaburzenia psychiczne, kompleksy, moda, czynniki kulturowe etc. Z małego słownika dewiacji seksualnych seksuologa Lwa Starowicza. Ja lubię chodzić w pończochach, bo mi sprawiają przyjemność:)

@Grzesław Mnie osobiście wszystko jedno co za ubranie noszą obcy ludzie (jeśli to nie moja rodzina lub znajomi). Intryguje mnie jednak czemu tak lubisz o tym pisać? Drugie pytanie - czemu pytasz o zdanie kobiet? Zastanawiasz się czy to akceptują? Zastanawiasz się czy podobasz się kobietom? Odpowiesz?

Bo najlepszym adwersarzem jest kobieta do takich celów, od faceta dowiem się, że jestem gej, zbok, a najlepiej jeden z drugim kieruje mnie na leczenie.

Gość Bammmmm
Tak sobie myślę, że ten zbok co tu raz w miesiącu wstawia foty swojego amorficznego ciałka w leginsach, to właśnie Grzesław 🖐️

Gość Bammmmm
Grzeslaw niegrzeslaw@tlen.pl'; Bo najlepszym adwersarzem jest kobieta do takich celów, od faceta dowiem się, że jestem gej, zbok, a najlepiej jeden z drugim kieruje mnie na leczenie. W przeciwieństwie do zakłamanych kobiet, od facetów dowiesz się prawdy :O🖐️

@Grzeslaw Adwersarzem? Chcesz je sprowokować do dyskusji? Piszesz, że robisz co chcesz i się nie przejmujesz innymi. Jednak tutaj na forum pytasz o zdanie. To jaka jest prawda? Szukasz porady jak się ubierać? Chcesz poszerzyć horyzonty myślowe kobiet? Bardzo mnie intrygują Twoje motywy ...

Jak się mogę dowiedzieć od facetów prawdy, kiedy jeden z drugim pyta się kobiety jak ma się ubrać, a od chorób to jest lekarz, nie łopaciasz.

Czyli pytasz kobiet o to jakie pończochy zakładać. OK. Niech będzie. A jeśli mogę zapytać jakiej jesteś orientacji seksualnej? Wiem, że to pytanie intymne - dla równowagi mogę się przyznać że jestem (od młodości) zadeklarowanym i pewnym hetero.

JacekJ masz rację, mi chodzi o opinię kobiet, a jak również propagowanie rajstop i pończoch wśród facetów, bo mężczyzna też człowiek, a to też ubrania i można w nich lubić chodzić bez chorób psychicznych tak jak bobby, bo to mile uczucie (a walenia konia mało potrzebne, bo faceci najczęściej sądzą se bez tych ubrań), w każdym bądź razie ja uwielbiam chodzić w pończochach.

*(a do walenia konia mało potrzebne, bo faceci najczęściej radzą sobie bez tych ubrań)

Jestem chetero, nie jestem gejem, bo sex homoseksualistów mnie brzydzi, a podniecaja mnie kobiety.

Bammmmm Tak sobie myślę, że ten zbok co tu raz w miesiącu wstawia foty swojego amorficznego ciałka w leginsach, to właśnie Grzesław 1) nie sobie fot i nigdzie nie wystawiam, 2) legginsów nawet nie mam w swojej szafie.

*Bammmmm Tak sobie myślę, że ten zbok co tu raz w miesiącu wstawia foty swojego amorficznego ciałka w leginsach, to właśnie Grzesław 1) nie robię fot i nigdzie nie wystawiam, 2) legginsów nawet nie mam w swojej szafie.

Gość jak dla mnie...
przesada :o Mężczyzna powinien wygladac męsko, nawet w spódnicy - szkockiej czy takiej dłuższej jak u Bułecki :) Koronek od pończoch samonośnych na udach faceta juz bym nie zniosła. Co innego, jesli sobie zakłada cos pod spodnie, żeby nie zmarznąć. 🖐️

Idź przez życie tak, aby ślady twoich stóp przetrwały cię. bp Jan Chrapek ale nic nie napisał że w pończochach . Chodzisz w pończochach ?

Gość chodząca w pończochach
Grzeslaw jesteż poprostu boski!!! moje uszanowanie hehe:)