Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzesław

Mężczyzna w pończochach

Polecane posty

Gość Old Style lova
Andżelika LovCam-popieram w pełni:classic_cool:

Gość Ada wie co wypada
:classic_cool::classic_cool: Dokładnie.Facet w pończochach to Facet a nie jakas tam ciota:classic_cool:

Gość Originallly Yours
Podbijam bo pończoszki są:classic_cool::classic_cool:

Gość Originallly Yours
I tylko największe Fifaraffy wiedzą co jest grane w wielkim świecie.Właśnie to!

Gość Level High Level
:classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool:cool]:classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Gość lkjhgfdsaxcvbnmjuhygtf
jhgfdszxcvbnjhgfdfghjkjmnbvcfgh

Gość agata kolinlowilokma
grzeslaw to nie jest normalne. Raczej nie pociaga to innych kobiet. CHyba zdajesz sobie z tego sprawe.

Gość jestes zboczony autorze
ciągle wypisujesz o tych pończochach, taka ciota z ciebie i już

Agato ja wcale nie mam zamiaru podobać się kobietom w pończochach, to nie jest moim celem, ja wiem, że dla ciebie facet w pończochach to jest zbok, a gwałciciela to wysoko cenisz (bo to nie zbok), ale to już twoja opinia, a ja chodzę w pończochach, bo lubię i nic więcej. Pozdrawiam

Wyjaśnijmy najważniejszą kwestję. Jeśli osobnik płci przeciwnej do kobiecej :P chodzi w pończochach, to nie jest mężczyzną. A ktoś, kto ma 44 lata i chce się tak ubierać, jest obrzydliwie obleśny.

Bimbałek dokładnie nic nie wyjaśniłeś, teksty typu nie, bo nie nic nie wnoszą do sprawy.

Gość pończochy
pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy pończochy

Ale na głowę jak idziesz rabować bank? Jednak gdybyś miał chęć obrabować bank z kumplem to pamiętaj, załóżcie na głowę rajstopy, każdy po jednej nóżce, i trzymajcie się blisko :D