Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ja już kurna nie wiem

Jeszcze do niedawna rodzice mi mówili ,że nie mam co się martwić

Polecane posty

Gość no ja już kurna nie wiem

kiedy miałam 22 lata i płakałam ,że jestem sama... minęło kilka lat mam 27 i dla nich jestem już starą panną :O

Gość ubvuusih
hehe nie ma jak sluchac sie rodzicow w tym wieku :))

Gość hallelujjaaa
Ja mialam 25 gdy wyszlam za maz, a juz stare ciotki ze wsi mowily o mnie stara panna. A tu gdzie teraz jestem, jak mowie w jakim wieku wyszlam za maz to wszyscy, ze za mlodo, tu nikt nikomu nie mowi, ze jest sie stary kawaler, albo panna, tylko w Polsce takie glupie podejscie. Wez na luz dziewczyno i sie przestan martwic, ze stara panna. Na pewno kogos spotkasz, a glupimi komentarzami sie nie przejmuj.

Gość erkaaaaaaaaaaa
hallelujjaaa a gdzie teraz mieszkasz?

Gość AsiA Ticzerka
Hej:) Ja mam 24 lata i też mi wszyscy we wsi mówią, że mam już swoje lata i że powinnam wyjść za mąż... Mi się jednak nie spieszy... A z chłopakiem jestem od 7,5 lat i nadal nie jestem pewna czy to ten właściwy. Nie mam żadnego porównania... A mama mojego chłopaka raz nawet zagadała, że już mi zegar biologiczny tyka i że tu trzeba o dziecku myśleć bo to ostatni dzwonek a potem się nieszczęśliwe urodzi ... :/

Gość ja tu dzisiaj pisałam
8 lat jesteś i nie wiesz :O o ja pierdole jaka debilka

nie przejmuj sie - rodzicow sie nie wybiera , mozna ci tylko wspolczuc;-( przykre ze w dzisiejszych czasach ludzie nadal wlasne dzieci postrzegaja przez pryzmat ich organow rozrodczych (w sensie ze niby nieuzywane - skoro wypominjaa ci brak partnera seksualnego;/)

Gość hallelujjaaa
W Stanach. Tu sie nikt takimi rzeczami nie przejmuje. I kobiety nawet gotowac ledwie umieja, wiec faceci w Polsce nawet nie zdaja sobie sprawy jak maja dobrze z Polkami. Tu wiekszosc kobiet glownie mysli o sobie i karierze.

Gość annetta83
postrzegaja przez pryzmat ich organow rozrodczych (w sensie ze niby nieuzywane - skoro wypominjaa ci brak partnera seksualnego;/) bo tak się kobiety postrzega!... ja też się dziwnie czuję z tym,że jestem nieużywana właśnie przez taką ludzką gadaninę ... :O

anetta - tak sie postrzega kobiety zarowno w polsce jak i calej europie srodkowo-eschodniej - nie wspominajac do krajow 3 swieta do ktorych mentalnie polakom blizej - pomimo ze aspiruja do cywilizacji zachodniej, dlatego wwspolczuje autorce oraz jej ograniczonym plodzicielom, bo ciezko mi ich nazwac rodzicami - ci kojarza mi sie z miloscia bezwzgledna do wlasnego dziecka

Gość asbios
nie ma nic gorszego niż nieużywana kobieta- współczuję takim z całego serca, nie wpadacie w depresję przez pajęczynę między nogami?

asbios - kobieta nie posiadajaca partnera seksualnego - nie posiada "pajeczyny" w pochwie, poniewaz niekiedy znacznie sprawniej zaspokaja sie sama - czemu nie bierzesz tego pod uwage ze jedno nie wyklucza drugigo? coz za ograniczone myslenie;-) osobiscie lubie seks z partnerem, ale sporo kobiet unika seksu z partnerami bo sa ...po prostu kiepscy..

Gość aaadsfa
A CO BRAKUJE CI STANU rozwodowego,lepiej byc stara panna niz rozwodka z dziecmi:-P

Gość bo ten asbios
o nieuzywanej moze pomarzyc

Gość asbios
ROR jaasne każda kobieta potrzebuje żywego penisa i nawet byle jakiego seksu:) inaczej jest wiecznie sfrustrowana

"[zgłoś do usunięcia] asbios ROR jaasne każda kobieta potrzebuje żywego penisa i nawet byle jakiego seksu inaczej jest wiecznie sfrustrowana " sloneczko nie kazda;-)) ja wiem ze cie to moze przerazac;-) sa jeszcze lesbijki, kobiety aseksulane oraz takie ktore preferuja inne formy zaspokajania seksualnego poza tym generalizacje sa bardzo...plytkie - to taka rozmowa o wyzszosci wielkanocy nad bozymnarodzeniem, tak samo jak kazda potrzebuje splodzic dziecko, wyjsc za maz itp. ludzie i ch potrzeby bywaja rozne

Gość pikkks
asbios nie wiesz chyba jak bardzo frustrujący jest kiepski seks!!! dużo bardziej niż jego brak+wibrator ;)

Gość AsiA Ticzerka
do pikks -> święte słowa... nic tylko usiąść i płakać no i ewentualnie zastanawiać się jak byłoby ci z innym/inną

Gość AsiA Ticzerka
lepiej chyba się nie zmuszać i się nie dołować