Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola z mlawy.

facet który czyta ksiazki to ciota totalna

Polecane posty

Gość ola z mlawy.

takie jest zdanie wiekszosci kobiet

Gość ja tu dzisiaj pisałam
że mój facet czyta grocholę :O to dopiero akcja...

Gość fiku mikuu
bzdura ;)

Gość erkaaaaaaaaaaa
ja lubie tych co czytają :)

Gość książeczka
he he to chyba prowokacja aby ściągnać oburzonych facetó na topik ;-) książki sa super!!

Gość fiku mikuu
mnie podniecaja tacy faceci :D

Gość erkaaaaaaaaaaa
"czy świat wiele się zmieni ,gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy wk**wieni ? :} boskie :}

Gość dno i 3 kilometry mulu
0/1- :O

Osoby, które są oczytane, niezależnie od płci są atrakcyjniejsze niż cymbały co w życiu książki na oczy nie widziały (nie czuję jak rymuję). Znają więcej tematów to rozmowy (nie tylko lOfffCianeee, koFFaNe, MiSieee) i ogólnie przyjemniej jest z kimś pogadać kto potrafi się odpowiednio wysłowić.

zaalezy jakie ksiązki no jak grochole czyta to musi byc z nim cos nie tego albo jakies inne romanse to faktycznie jakis cieply klusek z niego ale jak czyta jakies historyczne albo cos w normalnej tematyce to ok tylko dobrze o nim swiadczy ze glupi nie jest

Gość hahahahhahahahah
takie teksty kobiece zawsze mnie urzekaja, zycze ci zebys znalazla sobie nieciote ktory nie czyta....niestety czasy sie zmieniaja, i dotyczy to rowniez kobiet, zero pasji, zero ambicji, zero zainteresowan, kultura wypowiedzi i slownictwa na poziomie 0-wym...ja niestety jestem z innego podejrzewam rocznika...pozdrawiam wszystkich pasjonatów książek...

Gość ola z mlawy.
gdzie mieszkasz miszek??:) napisałam cioty bo czytajacy faceci tacy niemescy to beznadziejne połaczenie facet i ksiązka to na ogół prawiczki zadna dziewczyna ich nie chce

Gość ubvuusih
mlodzi gniewni i starzy wkurwieni hehe :D super

Tak, bo facet z twojego punktu widzenia tempa strzało to ma być bezmózgowy misiek, zapewne bardziej niż na jego inteligencji zależy ci jaką blachą się toczy. Kvrwa skąd się takie plasticzańce biorą? :/

Gość anna z włoszowej
czytanie ksiazek odziera faceta z meskosci taki facet to kastrat

Gość Mądra kobieta
ola z mlawy. gdzie mieszkasz miszek?? napisałam cioty bo czytajacy faceci tacy niemescy to beznadziejne połaczenie facet i ksiązka to na ogół prawiczki zadna dziewczyna ich nie chce ------------- Zdecydowanie najwiekszą ciotą i ogromnym pustakiem jesteś Ty. Gardzę takimi idiotkami, bo o nicvzym poza malowaniem pazurków i szczerzeniem ząbków nie da się z nimi porozmawiać. Choć sama jestem kobietą, to irytują mnie takie tępaki jak Ty i gdy spotkam taką prostaczkę, to znikam, bo jest nudna jak flaki z olejem i wstyd oraz ompromitacja, gdy otworzy buzię. A męzczyźni, którzy dbają o swój umysł, to mężczyźni inteligentni, których spotkanie sprawia prawdziwą frajdę.

Gość fiku mikuu
z ksiażek nauczyłes sie określeń typu : "tempa strzało" ? to że ktoś czyta nie czyni go od razu męzczyzną kulturalnym i inteligentnym :O

Gość Mądra kobieta
Miało być: "o niczym" i "kompromitacja".

To prowokacja. nawet najgłubsza pluskwa w rzeczywistości by tak nie myślała. Przecież sprawa jest oczywista, jak jest facet z zainteresowaniami, ma wiedzę, odpowiednią inteligencję, rozwija się w pewnym kierunku to to jest gość. Jakiś pomarańcz pisze bzdury i śmieje się z tego co wy tutaj piszecie.

Gość fiku mikuu
to było do czloweika z bliznami

Gość Mądra kobieta
anna z włoszowej czytanie ksiazek odziera faceta z meskosci taki facet to kastrat ------------- O, następna, która nie wiedzieć czemu jest dumna, że książki nigdy w ręku nie miała.

Gość anna z włoszowej
a ja nie rozumiem po co facet ma czytac po co mu ta cała wiedza o róznych jesli np nie jest zwiazana z praca według mnie facet powinien dobrze wygladac byc przystojnym wiedza nikomu nie zapoimnoujesz

Gość Mądra kobieta
Czlowiek_z_bliznami - niestety, ale znam takie przypadki w rzeczywistości. Sa takie puste lale, które tylko godzinami by siedziały i się pindrzyły. Okropność. A mężczyzna, z ktorym można o czyms porozmawiać, to rzadkość. I takich cenię najbardziej.

fiku miku, czy uważam się za osobę inteligentną? Nie potwierdzam, nie zaprzeczam, pozostawiam to opinii osób z którymi się spotykam. Wobec pustaków nie jestem kulturalny, bo nimi gardzę otwarcie. Poza tym zabieram się stąd bo temat napisał jakiś troll i ma polewkę że się produkujecie. A nawet jeżeli ten temat nie jest prowokacją to i tak wasze wypociny nic nie wniosą, pustak pozostanie pustakiem, forever. Ciężkie czasy nastały...

Gość aldona........
tez nie komum po co facet ma cos czytac wystarczy zeby był przystojny i zebym sie z nim nie nudziła znam wielu facetów którzy nic nie czytaja a maja ładne i wykszałcone dziewczyny i zony