Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzcie mi w tej spraawie

co powinnam zrobic?

Polecane posty

jestemy razem od ponad roku.mieszkamy razem,teraz nie pracujemy.on calymi dniami gra,spi jak chce co mnie niezmiernie wkurza,praktycznie w ogole ze mna nie gada(oprocz pytan czy cos chce do picia etc),jesli rozmawiamy to dlatego,ze ja wysuwam temat...szczerze mowiac mnie to juz meczy,mu oczywiscie nie przeszkadza.ogolnie to mam wrazenie,ze ma mnie w dupie,jestem to jestem.no co ja moge myslec skoro praktycznie nie gadamy ani nic.wyglada to jak dwoje znajomych mieszkajacych razem.Wyjsc na spotkanie z moja siostra i jej chl mu sie nie chce bo sie nudzi,siedzialby tylko i gral. co ja mam zrobic?zostawic go?zamieszkac u siostry?powiedziec ze nie chce zeby gral?to ostatnie i tak sie nie spelni. czy ktos byl w takiej sytuacji?

hmm no ja nie wiem -moze ta mania grania mija z wiekiem?on teraz ma dopiero 21,5lat moj brat tez kiedys przez dobrych pare lat(nie wiem moze z 8) ciagle gral w gry,ale od kiedy ma dziewczyne(dokladnie nie wiem rok czy wiecej) i wydoroslal troche (teraz ma 27lat) to zaprzestal ciaglego grania i spedza czas bardziej aktywnie-a to jakies wypady do restauracji,imprezy z znajomymi,kino,wyjazd na narty czy poprostu pozwiedzac.No ale on ma kase,a my to w sumie z kasa tak srednio stoimy. nie wiem,czy sie jakos opamieta,czy moge cos zrobic.

ktos mial podobnie?