Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradźcie

plamienie zamiast @ - czy to ciąża

Polecane posty

Gość poradźcie

Witam, mam pytanie, może mi pomożecie może miałyście tak. Staramy się z mężem o drugiego dzidziusia, z pierwszym było bardzo łatwo w drugim cyklu i już :) Natomiast teraz od połowy roku jest ciężko. I tak w tym cyklu dostałam pierwszego dnia @ jakichś plamień, następnego czysta krew malinowa bez skrzepów a dzisiaj brązowe jakieś plamienia i tyle okresu było. W pierwszej ciąży tak nie miałam. Chyba wykluczam ciążę ale coś jest nie tak, nie miałam skrzepów tylko jakieś kropki takie bordowe ale jak główki od szpilek. I tyle. Co ciekawsze dostałam tą "niby" @ 28 dnia cyklu z samego rana, ostatni cykl miałam 29 dniowy, przedostatni 30 dniowy i później jak sięgam kalendarzem 31 dniowy. Także i te dni cyklu mi się zmniejszają. O co chodzi? Jeszcze wspomnę, że od 3 miesięcy nie zauważam u siebie śluzu płodnego, pomimo że robiłam testy w tym cyklu owulacyjne i podobno wg nich miałam normalne owulację. Wybieram się do lekarza. Nie wiem zastanawiam się czy to wina progesteronu którego mogę mieć mniej. Czekam na odpowiedzi, dzięki.

Gość poradźcie
Aha i test wyszedł w 28 d.c. negatywny a może to za wcześnie na test skoro ostatnie cykle miałam dłuższe. Pytam się dlatego że wiem, ze czasami mogą występować plamienia na początku ciązy, ale się osobiście z tym nie spotkałam.....

Gość jez to wiem
rozkladaj nogi i siadaj na monitor...zobaczymy czy to ciaza....no ....tak.... NIE ,TO NIE CIAZA!!!! TO TOPIK KOLEJNEJ JEBNIETEJ STARACZKI

Gość poradźcie
Nie pytam takich jak Ty???? Pozdrawiam i dzięki za miłe słowa :)

Gość jez to wiem
jestes tepa :O teraz sobie mówisz że to ciaza była i zapiszesz sie do "aniolkowe mamy" na kafe he he czemu nirpogodzisz się z tym że nie jesteś 100%kobieta i dzieci miec nie mozesz ? worki na spermę tez maja swoje przeznaczenie :D

Gość poradźcie
Już jedno mam jak umiesz czytać to się wczytaj w moją wypowiedź wcześniejszą, a może nie umiesz czytać???? Oj przykro mi i jeszcze nie wiesz co piszesz oj tym bardziej :(

Gość poradźcie
Życzę Ci tego co wypisujesz mi :) ja Ciebie nie pytam więc bardzo proszę o usunięcie się w tego topiku i nikogo też nie zaszczycaj swoją obecnością. Jeżeli jeszcze odrobina została w Tobie taktu może opuścić ten topik, albo wypisuj sobie co chcesz dla mnie stajesz się nieobecna :) Papa

JA przy 2 ciazy mialam plamienie brunatno brazowe jedno dniowe-implantacyjne...Wiec wszystko mozliwe..Jednak jakimkolwiek dluzszym plamieniem,innym jak miesiaczka poszlabym do gina..

Gość poradźcie
Dziękuję za wypowiedź, czekam na inne. Idę do lekarza jutro.

Gość poradźcie
podnoszę

Gość poradźcie
...

Gość poradźcie
...???