Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

akinia

a wy jak myslicie?

Polecane posty

witam, mam pytanie czy waga 50 kg przy wzroscie 167 cm jest prawidlowa? niewiem juz co mam myslec. niektorzy ludzie mowia ze jestem za chuda a niektorzy mi zazdroszcza wiec jak to jest? mam 24 lata nigdy sie nie odchudzalam chociaz kilka lat temu wazylam pare kilo wiecej. poprostu jakos tak sama schudlam .jem normalnie , nawet sporo i lubie slodycze a mimo to nie moge przytyc. denerwuja mnie komentarze ludzi na temat mojej wagi niedlugo chyba popadne w jakies kompleksy przez to. przewaznie dogryzaja mi kobiety starsze odemnie albo te grubsze lub z lekka nadwaga. wiec niewiem juz czy to jest tylko zlosliwosc czy naprawde waze za malo.

kiedyś też tyle ważyłam:(((( 15 kilo temu.Nie przejmuj się ,wydaje mi się ,ze jest ok.Na przytycie masz jeszcze czas:0

Gość crvvbf
zależy jak wyglądasz bo to różnie bywa :) masz dosyć niską wagę, ale w normie.

a moze jest jakas dieta na przytycie moze znacie cos? chociaz ja jem wszystko. slodycze tluste potrawy i nic. wiec niewiem co mam juz zrobic. mam dobra przemiane materii moze dlatego nie moge przytyc. a moze przesadzam? moze to te stare baby i te grube sa zlosliwe i mi zazdroszcza?

Gość crvvbf
jak chcesz ładnie przytyć to idź się poradzić do dietetyka a nie objadaj się słodyczami bo co najwyżej wyhodujesz sobie tłustą oponę :P