Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bodzio hellikopterr

Wiecie dlaczego nastolatki są lepsze od dorosłych kobiet? Bo...

Polecane posty

Gość bodzio hellikopterr

ich wymaganiem jest najczęsciej samo towarzystwo ,wspolne spedzanie czasu , wyglad . Starsze ''dorosle'' kobiety po maturze mają nagle calą lsite wymagan , pracujesz w magazynie ? Jestes malo ambitny, nie studiujesz ? Jestes debilem albo dresem. Nie chcesz miec auta i prawka - jestes kims gorszym . Nie chcesz wziac mieszkania na kredyt ? Jestes niepowazny :D :classic_cool: nie wspominajac o tym ,ze młode ciałka są atrakcyjniejsze od czesto mocno przechodzonych kobitek '' po związkach''

jesteś dupkiem, to raz. masz cholernego pecha do kobiet, albo po prostu nie wiesz, gdzie szukać. trzy, nie ma problemu jeśli facet pracuje w magazynie, o ile coś sobą reprezentuje i jest oczytany, można z nim fajnie pogadać.

Gość bodzio hellikopterr
entkastudentka* - kiepskie są twoje argumenty , w stylu ''kafeterianek''

Gość mariolka kiepska
Nie chcesz wziac mieszkania na kredyt ? Jestes niepowazny eh, no właśnie ja sie z moim facetem kłócę, bo on ma w planach kupowanie mieszkania na kredyt, a ja jestem mocno sceptycznie do tego nastawiona bo człowiek tylko vpyerdala sie w długi, a przecież nigdy nie ma pewności, że praca jest na stałe... myślałam że wszystkie kobietki tak myślą...

Gość bodzio hellikopterr
nie chce miec obroży na szyi :classic_cool: widac niektorzy faceci to memeje

Gość Dra Cula
"No ale to fakt, że ciało 16 latki jest lepszej jakości niż 20+ latki" - skąd wiesz, prawiczku? Z opowiadań erotomanów-gawędziarzy?

Jeśli faktura skóry na twarzy jest inna to na cyckach i dupie też. Nie musisz go zaraz obrażać.

Gość Dra Cula
Kaliban, wrażliwy inaczej :D BARDZO się mylisz co do skóry :D Często jest tak, że na twarzy są wypryski i zaskórniaki a reszta ciała jest gładka. I nie przesadzaj z tym obrażaniem :D Nie bądź panienką :P

Gość blumplum
no fakt - nastolatki maja trądzik w odróznieniu od 20-tek :D

Gość aaadsfa
WIDAC dorosles tylko do nastolatki,i nie opisuj pelnoletnich kobiet smarkaczu

Trochę w tym prawdy może jest, ale takie szufladkowanie kobiet to raczej zły pomysł, sam wielokrotnie zauważyłem że u nastolatek czasami w głowie kaka taka że szok. Zdarzają się nastolatki trzeźwiej myślące o życiu niż te starsze, jednak i tu i tu zależy to od indywidualnych preferencji rozumowych. :)

Nie nie, jeśli czegoś chce i potrafi sieokreślić to jest wyśmienicie, gorzej jak chce za dużo, albo wymaga rzeczy nierealnych, lub jej wymagania się niewspółmierne do tego czego ona sobą reprezentuje :P