Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qwe1

Prosze o szybka odp

Polecane posty

Kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia, doszlo do wytrysku na zewnatrz.. i wyciagnacprzed wytryskiem dosyc chwile ! i mam miec za tydzien albo dwa tyg okres nie jestem wlasnie pewna i mam biały gesty śluz.. co to oznacza Zawsze przed okres mam taki sam śluz? czy on oznacza dni niepłdone czy co?

Gość ola532
qwe1 Ile chłopak ma lat?

Gość mikie
biały, gęsty śluz oznacza dni płodne, czyli możesz być w połowie cyklu. Nie wiem co ma do rzeczy wiek twojego chłopaka.

No właśnie kazdy mówi co innego ze gesty bialy śluz to dni niepldone a przezroczysty plodne.. i juz sama nie wiem

Gość Studentka21.
Szanowni Państwo, Do domniemanego stosunku doszło z 25. na 26. listopada 2010r. Ostatnią miesiączkę miałam 13. listopada, trwała zwyczajowo 5 dni. Moje miesiączki zaczynały się 13.-15. dnia każdego miesiąca. 26. listopada doszło do owulacji (tak przypuszczam, ponieważ czułam takie "bąbelki" w pochwie, jakby zachodziło jajeczkowanie). Mimo wszystko 29. listopada poszłam do ginekologa i łyknęłam tabletkę Escapelle. 2. grudnia zrobiłam badanie krwi beta hcg. Nic nie wykazało, zero hormonu ciąży. 22. grudnia miałam robione USG dopochwowe prywatnie u lekarza, który przepisał mi Escapelle. "Po drodze" robiłam kilka testów ciążowych, wszystkie wykazały wynik negatywny. Po USG zrobiłam dwa - wynik negatywny. 11. grudnia miałam krwawienie/okres, trwało bodajże 4-5dni. Na samym początku czułam się tak samo, jakby zaczynał mi się normalny okres - towarzyszył straszny ból brzucha. Czy to możliwe, abym była w ciąży? Dziękuję bardzo za odpowiedź, Wierna Czytelniczka

Gość meriem
studentka - nie, nie jestes w ciazy

Gość Studentka21.
skąd ta pewność?

No to powinnas miec juz troche brzuszka jeśli nie jestes gruba ;p

Gość Studentka21.
Brzuch to sprawa indywidualna. Bardziej mi chodzi o coś innego - czy USG i beta hcg robione w tamtym okresie dają 100% pewności?

Jezuuu , dziewczyny czemu wy gin nie pojdziecie i nie zapytacie o to wszystko tylko na forum ludziom glowe zawracacie? Mam nadzieje ze obydwie wpadniecie :D Nie ma 100% antykoncepcji i tzreba sie liczyc z tym ze kazdy stosunek moze owocowac dzidziakiem :)

A jak czyytam takie cos to mnie normalnie trafia "26. listopada doszło do owulacji (tak przypuszczam, ponieważ czułam takie "bąbelki" w pochwie, jakby zachodziło jajeczkowanie)." Kobieto gdzie Ty do szkoly chodzilas ze takie bzdury wypisujesz? W ogole twoj tekst od poczatku do konca jest denny i niemilosiernie glupkowaty. Ty to lepiej w ciaze nie zachodz, uwierz ! Skorzysta na tym cale spoleczenstwo.

Gość studentka21.
jak widzę Twoje błędy to mam ochotę przypierdolić Ci słownikiem autorze słowa "cionzy" :]

Gość studentka21.
jagoda369: jak nie znasz tematu to proszę, nie obrażaj innych osób... nie wiesz jak doszło do mojej domniemanej ciąży, więc zachowaj odrobinę kultury i się nie odzywaj.

Gość studentka21.
to dobrze :) pozbieraj i zacznij myśleć o uczuciach innych

Gość o boze co za ......
Studentka, wyluuj moszne, bo śmiac mi sie z ciebie chce. Dostalas okres, bylas u gina, na HCG, robilas testy i wszystko wyszło negatywnie, wiec przestan panikowac, żałosna dziecinko

Gość o boze co za ......
Skoro tak panikujesz i przezywasz to nie dorosłas do seksu.

Gość studentka21.
wiem

Gość kasiula21
Hej witam wszystkich chciałam zapytac czy nie chęć do jedzenia i częste chodzenie do toalety moze oznaczać ciąze,prosze o odpowiedz. pozdrawiam:)

Gość gość
to nie ciąża to bulimia :P