Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AllegrowiczkaBezDoświadczenia

allegro, proszę o pomoc

Polecane posty

witam, nie mam konta na allegro więc mam zamiar kupić rzecz bez rejestracji, przy wyborze płatności trzeba zaznaczyć swój bank, a ja nie mam konta, nie jestem pełnoletnia, chciałam wpłacić na poczcie, co mam zrobić ?

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk.
Jest tam opcja tradycyjnego czy zwykłego przelewu. Jakoś tak to się nazywa.

mam do wyboru mBank, Multibank, BZ WBK, Nordea, Inteligo, Pekao SA, iPKO BP, ING albo Karta płatnicza i coś trzeba zaznaczyc

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk.
Nie wiem jak jest z niezarejestrowanymi użytkownikami, ale ja mam opcję: "Zwykły przelew (poza systemem Płacę z Allegro)" i to właśnie powinnaś wybrać.

Gość CZESC I CZOLEM
JA TEZ MAM PYTANIE O ALLEGRO wiec pozwole sobie zapytac w tym temacie. Mianowicie zakupilam na allegro 2 sztuki takiego bajeru do laptopa. Wszystko dzialalo, a przesylka przyszla po 3 dniach wiec od razu wystawilam pozytywa. Napisalam, ze dobry kontakt, ze przesylka i towar ok Ale wrozka nie bylam i nie przewidzialam, ze po tygodniu to mi siadzie i przestanie dzialac. Zaczelam do sprzedawcy pisac maile, ze chce zareklamowac. Negatywem nie moglam nastraszyc, bo pan sprzedawca dostal pozytywa i nic mu nie moglam juz zrobic, bo szanse na wystwienie komentarza mam tylko raz. I facet mnie olewa nie odpowiada na maile. Czuje sie pewny siebie, bo komentarz dostal wiec moge mu tak naprawde gowno zrobic. Czuje sie oszukana. Nie wiem co zrobic. Na zadnego maila nie odpisal. A towar byl wadliwy, bo po tygodniu nie powinno nic sie popsuc. Pospieszylam sie z komentarzem, ale czasu nie cofne. Co robic?

Gość klytiown
Powinnaś wybrać przelew za pobraniem .