Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zmyslowa Scarlett

18 lat i 13 partnerow sexualych. Czy w XXI wieku to duzo, w sam raz czy malo?

Polecane posty

Im wiecej partnerow, tym wieksze prawdopodobienstwo ze nauczymy sie czegos czym mozemy milo zaskoczyc tego jedynego. Przynajmniej ja tak uwazam :-) A i przy okazji milej niedzieli, bo pogoda jest istnie ZMYSLOWA!

Gość Doswiadczony, stary ale jary
52 lata i 3 parnerki

Gość republicccc sic
doświadczony i na tych3 już pewnie zostaniesz :O 🖐️

DLa mnie to jest stanowczo za dużo... Nie jestem zdania, żeby trzymać dziewictwo do ślubu, ale chodzenie do łóżka z przypadkowymi facetami to dla mnie jakaś pomyłka... Wychodzę z załozenia, że jeśli komuś jest tak dobrze, to niech tak żyje :) i nie ma co gadać, każdy niech pilnuje siebie, swojego tyłka i sumienia.

Republic ... Chcialbym zostac przy trzech bo ostatnia kocham najbardziej pomimo, ze znacznie mlodsza :-)

Gość ale dziw*a z cb
jak złapiesz jakiegoś syfa to wtedy zobaczysz

18 lat i już dziwka... a przepraszam nie dziwka tylko szmata bo kasy pewnie nie brała.

Aha podsumowujac dlaczego 3 przez cale zycie to 1) pierwsza milosc 2) druga to zona po tym jak pierwsza milosc (druga liceum) poleciala na duzego fiata a ja mialem tylko na herbate 3) trzecia to druga zona po tym jak sie malzenstwo rozpadlo i cale szczesice bo kocham nieprzytomnie Wiec po prostu wierny jestem, a moze sie adidasa boje? No nie wiem,,, w sumie kiedys adidasa nie bylo to moze nie to...

Gość aha i achhhh
to bardzo duzo :o do tego Doświadczonego, starego ale jarego: też tak bym chciala, własnie czekam aż mi sie zmaterializuje pkt 3 na twojej liscie :D Jestem nieco mlodsza ale mniej wiecej takie same mam doswiadczenia jak ty, cóż, nasze pokolenie jakies normalniejsze było i nie szafowało tak cialem, jakby to puste opakowanie było, do jakiegokolwiek użytku :o

Gość shyla
a ja tez mam 18 lat i miałam o 10 partnerów wiecej niz autorka ...... nie przejmuje sie tym, czasu nie cofne....

Gość aha i achhhh
o ja jebie^$$$# bo sie kurwa pyta publicznie na forum i mamy prawo wyrazic swoje zdanie, doszło do małego móżdżku??? A co robi ze swoją dupa jej sprawa, moze nawet mieć mieć i 18 dziennie, mi nic do tego :P

"Im wiecej partnerow, tym wieksze prawdopodobienstwo ze nauczymy sie czegos czym mozemy milo zaskoczyc tego jedynego" moim zdaniem - im wiecej partnerow tym wieksze prawdopodobienstwo zlapania jakiejs choroby wenerycznej

Mam nadzieje ze chociaz uzywasz prezerwatywy! Ja mam 17 lat i uprawiam seks od póltora roku, dalej z tym samym partnerem... nie twierdze ze jestem lepsza albo cos, to oczywiscie twoja sprawa, ale mam nadzieje ze sie czesto badasz? Lepiej nie rozsiewac weneryków..

doszło do małego móżdżku? o takim móżdżku to sobie możesz pomarzyć niewychowana ściero 🖐️ panna pytała czy to dużo, da się odpowiedzieć bez wyzwisk tak mi się wydaje, ale nie trzeba się wyżyć.. osobiście uważam, że o 12 za dużo 🖐️

Gość aha i achhhh
to mi pokaż kjójuicku gdzie napisałam cos jej uwłaczajacego?? Jak widać masz jak na królika przystało mały móżdzek i wielką .... w którą wszedł ci rozumek. :P

swoje słowa kieruję do tych co nazywają ją dziwką, nie czuj się wyrózniona i nie myśl, że twoje wypociny biore do siebie, mam zacytować, czy kurwa czytanie ze zrozumieniem nie jest wykształcone na odpowiednim poziomie? swoja drogą nie próbuj mi ubliżać swoimi z dupy wziętymi argumentami , bo efekt jest marny 🖐️

Gość aledziwkazciebie
45 lat i jeden partner...od 25 lat to maz.... ta dzisiejsza mlodziez lubi sie szmacic, a potem placz ze wenery,ze aids, ze zaden pozadny chlopak nie chce....:(

Gość Dr. Wacław Berensztajn
Moja pacjentka miała 16 lat i 300 partnerów seksualnych (pracowała w wakacje w niemieckim burdelu na wakacje - na szparagi niby pojechała tak powiedziała rodzicom).