Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Black angel111

Moje wymiary

Polecane posty

lewiatan ha:D w staniku mam zajebiste cyce, a jak ściągnę to gorze:P i co dalej chcesz mnie?;D no zle, ze trzeba powtarzać... kicha.

Gość wqewqwqeqe
Co do stanika, to w staniku też swoje lubię, nie narzekam (i wcale nie mówię tu o total push upie) i chciałabym mieć takie jak mam właśnie w staniku (chodzi o wielkość, kształt mniej ale troszkę też)... ale niestety

Gość wqewqwqeqe
Dodam tylko, że w mojej rodzinie kobiety mają mega cyce, takie naprawdę duże Może jeśli udałoby mi się przytyć to by się powiększyły

Gość anya rybyk19
zacznij sie opychac to napewno przytyjesz:P ja kiedys wazylam 38kg(gdy mialam nascie lat bo troche anoreksja mi we lbie zamacila:D), potem przez dlugi czas 44 a teraz 52 :D mam 160wzrostu i po wadze ktos moze mnie wyobrazic sobie jako kaszalota ale na mnie samej te kg bardzo ladnie sie rozkladaja, tam gdzie trzeba :D i tak z 80cm w biodrach i 78cm w cycu mam teraz 90cm w biodrach i 88cm w cycu tylko w talii 67:(

Gość anya rybyk19
levviatan w twoich lapkach moze byc co najwyzej mikrokutas jakiegos zdesperowanego starca-geja niz kobiecy cyc ciuli ciagodrucie za milion zl :D

Gość wqewqwqeqe
Anya, ja kilka lat ważyłam 37-38 kg, ale nie z własnej woli tylko po prostu miałam problem żeby przytyć. Ok rok temu udało mi sie dobić do 44 (nie wiem jak, nic nie zmieniłąm w diecie, może po prostu 'dojrzałam' dość późno - mam 21 lat) ale nadal brakuje mi tu i ówdzie no i chciałabym mieć grubsze uda :D Ale na to znajdę jakieś ćwiczenia, gorzej z cycami

Gość wqewqwqeqe
Z chęcią się z Tobą zamienię :D Ja w dwa dni wsunęłam paczkę M&Ms 400g, ponad 2000 kalorii. No i gdzie one sobie poszły? Ja prawie się nie ruszam

co ty pierdolisz?;D nie ruszasz się, żresz i nie tyjesz? ale zajebiście:D a moze tylko Ci się tak wydaję że duzo jesz, he? moze zjadłaś te mmsy przez dwa dni i nic więcej?:P leviatan leżeć to jeszcze gorzej rozjadą się na boki:D

Gość wqewqwqeqe
dgffhhff - nie będę ściemniać, że jem jakoś w opór dużo, ale wydaje mi się, że jednak sporo. Oprócz mmsów jadłam normalnie :D Śniadania, obiady, kolacje. No nie wiem co jest ze mną nie tak.

dgffhhff -> chciałbym ale nie gołe, bo to nie wypada damie aby od razu pokazywała a ja zmuszać nie będę do takich rzeczy :) ale i tak pewnie jesteś z 2 końca polski ;]

nie mam za bardzo gdzie i za bardzo kogo :/ choć tyle że nadzieja umiera ostania.